9/8/2020

   

Αρχική Καλαμπάκα Ελλάδα Κόσμος Αναγνώστες Αθλητικά Παράξενα Tips Web TV Επικοινωνία

 

 

 

 

 

 


 
Συνάντηση με Μιχαλάκη είχε η Πανελλήνια Ομοσπονδία Πυροσβεστών

Δημοσιεύθηκε από: Αντώνης Βλιώρας  18/06/2020 18:13:32
Συνάντηση πραγματοποίησε η Ομοσπονδία μας με τον κ. Αντιπεριφερειάρχη Τρικάλων κ. Μιχαλάκη Χρήστο. Στην συνάντηση για την Ομοσπονδία μας παρόντες ήταν ο Πρόεδρος Πυργιώτης Απόστολος και ο Γραμματέας Δ.Σ. Κολοκυθάς Ευάγγελος...

Ενημερώσαμε για την αντιπυρική περίοδο, τα υλικοτεχνικά προβλήματα των Υπηρεσιών αλλά και των Πυροσβεστών όπως και τις πολλές μεταθέσεις Υπαλλήλων των Πυροσβεστικών Υπηρεσιών που πραγματοποιήθηκαν τις τελευταίες ημέρες απογυμνώνοντας τις Υπηρεσίες της Αντιπεριφέρειας.

Ο κ. Μιχαλάκης μας εξέπληξε ευχάριστα καθώς ήταν ενήμερος για τα περισσότερα θέματα και αυτό έκανε την συζήτηση πολύ πιο εύκολη και παραγωγική.

Μας υποσχέθηκε πως θα είναι μαζί μας κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού και θα βοηθήσει τα μέγιστα στο μέτρο που αφορά τις αρμοδιότητες της Αντιπεριφέρειας. Επίσης μας ενημέρωσε ότι θα κάνει άμεσα ενέργειες ώστε να αυξηθεί η δύναμη του προσωπικού στον Νομό με αναβάθμιση των Υπηρεσιών.

Όσον αφορά τα προβλήματα των Υπηρεσιών μας ενημέρωσε πως λύνεται άμεσα το πρόβλημα του χώρου στάθμευσης του Π.Κ. Πύλης με την κατασκευή για τα Υπηρεσιακά οχήματα πόρτας για κάθε όχημα ώστε οι σημερινές θέσεις παρκαρίσματος να γίνουν κλειστού τύπου.

Τέλος μας υποσχέθηκε ότι πολύ σύντομα μέσου τις Αντιπεριφερειας όλο το Πυροσβεστικό Προσωπικό (ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΠΟΥ ΜΕΤΑΤΙΘΕΝΤΑΙ) θα παραλάβουν από ένα αντιανεμικό αδιάβροχο τύπου τζάκετ.

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΩΝ
Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια αυτή τη στιγμή.


Ονοματεπώνυμο:
E-mail (Δεν θα δημοσιευθεί):
Σχόλιο:
Συμπληρώστε τον κωδικό:
83672
Αναζήτηση
Αναζήτηση για:
Κατηγορία:
Ημερομηνία (από/εώς):ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ Εκτύπωση αυτής της σελίδας
 


 


booked.net
 
Προτεινόμενα άρθρα


 

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Καλαμπάκα 

 

  © 2012-2018 :: ekalampaka.gr Κορυφή της σελίδας Πολιτική Απορρήτου   ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ