facebook  youtube  twitter  instagram 20/4/2024
chicken time diner rapsodia
ekalampaka.gr


 



Συνάντηση Αγοραστού - Γιαγιάκου για το Γεωπάρκο Μετεώρων - Πύλης

Δημοσιεύθηκε από: Αντώνης Βλιώρας  13/04/2023 13:13:22
Συνάντηση Αγοραστού - Γιαγιάκου για το Γεωπάρκο Μετεώρων - Πύλης

Συνάντηση εργασίας με τον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου Τρικάλων Βασίλη Γιαγιάκο είχε ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός με θέμα το Γεωπάρκο Μετεώρων - Πύλης και το συντονισμό των ενεργειών που απαιτούνται για την αναγνώρισή του ως Παγκοσμίου Γεωπάρκου της UNESCO. 

Οι δυο πλευρές συμφώνησαν να χρησιμοποιηθεί η Αναπτυξιακή Εταιρεία του Επιμελητηρίου Τρικάλων «Ανάπτυξις Α.Ε.» για την περαιτέρω υποστήριξη του έργου ενόψει της αξιολόγησης της υποψηφιότητας από τη Διεθνή Επιτροπή της UNESCO τον ερχόμενο Ιούνιο. Η Περιφέρεια Θεσσαλίας έχει αναλάβει και κατασκευάζονται οι ειδικές πινακίδες σήμανσης του έργου.

«Η Περιφέρεια Θεσσαλίας σε συνεργασία με την Πρόεδρο του Οργανισμού Φυσικού Περιβάλλοντος και Κλιματικής Αλλαγής (ΟΦΥΠΕΚΑ) Μαρία Παπαδόπουλου και τον Διευθύνοντα Σύμβουλο του Οργανισμού Κωνσταντίνο Τριάντη ολοκλήρωσε τη διαδικασία κατάρτισης και υποβολής στην UNESCO φακέλου υποψηφιότητας για την αναγνώριση της περιοχής των Δήμων Μετεώρων και Πύλης ως Παγκόσμιου Γεωπάρκου

Σε συνεργασία με τον Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Τρικάλων Χρήστο Μιχαλάκη, τον Αντιπεριφερειάρχη Τουρισμού - Πολιτισμού Γιάννη Μπουτίνα, ενώνουμε δυνάμεις σε ένα ξεχωριστό έργο συνεργασίας με μεγάλη αναπτυξιακή δυναμική για τον τουρισμό, την προβολή και προστασία του φυσικού περιβάλλοντος και της πολιτιστικής ταυτότητας της περιοχής με όρους ποιότητας και βιωσιμότητας», δήλωσε ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός.


Share on Facebook Share on Twitter

Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια αυτή τη στιγμή.


Ονοματεπώνυμο:
E-mail (Δεν θα δημοσιευθεί):
Σχόλιο:
Συμπληρώστε τον κωδικό:
H61E5
Αναζήτηση
Αναζήτηση για:
Κατηγορία:
Ημερομηνία (από/εώς):



ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΕΠΙΣΤΡΟΦΗ Εκτύπωση αυτής της σελίδας
 

 
booked.net


 
Προτεινόμενα άρθρα








































 


  © 2012-2024 :: ekalampaka.gr Κορυφή της σελίδας Πολιτική Απορρήτου   ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ