facebook  youtube  twitter  instagram 20/4/2024
chicken time diner rapsodia
ekalampaka.gr


 



Συναντήσεις και παρουσίαση της περιοχής μας και της Θεσσαλίας σε κορυφαίους ταξιδιωτικούς πράκτορες της Γαλλίας

Δημοσιεύθηκε από: Αντώνης Βλιώρας  28/11/2022 17:31:59
Συναντήσεις και παρουσίαση της περιοχής μας και της Θεσσαλίας σε κορυφαίους ταξιδιωτικούς πράκτορες της Γαλλίας

Την ευκαιρία παρουσίασης του τουριστικού προϊόντος της περιοχής μας, σε ταξιδιωτικούς πράκτορες της Γαλλίας είχε ο Ενιαίος Φορέας Τουρισμού της Π.Ε. Τρικάλων σε συνεργασία με την Περιφέρεια Θεσσαλίας την Παρασκευή 25 Νοέμβρη. 

Οι συναντήσεις έγιναν στο πλαίσιο του 12ου συνεδρίου της γαλλικής Selectour το οποίο φέτος πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα από τις 24 έως τις 27 Νοέμβρη με τη στήριξη του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού. 

Το δίκτυο Selectour αποτελεί το ιστορικότερο και μεγαλύτερο  δίκτυο ανεξάρτητων ταξιδιωτικών πρακτορείων της Γαλλίας με τα πρακτορεία – μέλη του να είναι περισσότερα από 1.200 σε όλη την γαλλική επικράτεια. Το συνέδριο ήταν καθοριστικής σημασίας για την προβολή της χώρας μας καθώς συμμετείχαν σε αυτό 550 μεγάλοι tour operators, ξενοδόχοι, επιχειρηματίες του κλάδου, στελέχη αεροπορικών εταιρειών, δημοσιογράφοι και ειδικοί του τουρισμού από τη Γαλλία.

Η Περιφέρεια Θεσσαλίας συμμετείχε, κατόπιν πρότασης του ΕΟΤ και με πρωτοβουλία του Αντιπεριφερειάρχη Τουρισμού Γιάννη Μπουτίνα, με δικό της χώρο. 

Οι συναντήσεις πραγματοποιήθηκαν από τον υπεύθυνο έργου του Ενιαίου Φορέα Τουρισμού και αντιπρόεδρο του Επιμελητηρίου Τρικάλων Δημήτρη Τσόλα και το στέλεχος της Αναπτυξιακής του Επιμελητηρίου Δημήτρη Αριστείδη. 

Στις συναντήσεις με τους εκπροσώπους της γαλλικής αγοράς, δόθηκε η δυνατότητα γνωριμίας, παρουσίασης και προώθησης του προορισμού καθώς και των επιλογών δημιουργίας και σύνθεσης τουριστικών πακέτων από ένα ευρύ φάσμα προϊόντων που προσφέρει η περιοχή μας.



Share on Facebook Share on Twitter

Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια αυτή τη στιγμή.


Ονοματεπώνυμο:
E-mail (Δεν θα δημοσιευθεί):
Σχόλιο:
Συμπληρώστε τον κωδικό:
48237
Αναζήτηση
Αναζήτηση για:
Κατηγορία:
Ημερομηνία (από/εώς):



ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΕΠΙΣΤΡΟΦΗ Εκτύπωση αυτής της σελίδας
 

 
booked.net


 
Προτεινόμενα άρθρα










































 


  © 2012-2024 :: ekalampaka.gr Κορυφή της σελίδας Πολιτική Απορρήτου   ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ