16/10/2021

   

Αρχική Καλαμπάκα Ελλάδα Κόσμος Αναγνώστες Αθλητικά Παράξενα Tips Web TV Επικοινωνία

 

 

  

 

 

 

 

 
Συγχαρητήριο μήνυμα Χρήστου Μιχαλάκη

Δημοσιεύθηκε από: Αντώνης Βλιώρας  27/08/2021 10:29:29
Απέναντι σε πρωτόγνωρες συνθήκες, απέναντι στα προβλήματα που δημιούργησε η πανδημία οι Τρικαλινοί μαθητές αποδεικνύουν πως το μέλλον του τόπου μας, βρίσκεται σε καλά χέρια...

Θα ήθελα να συγχαρώ όλους τους μαθητές που μέσα από την σκληρή δουλειά κατάφεραν να εισαχθούν στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση και θα έχουν την ευκαιρία να κάνουν τα όνειρά τους πραγματικότητα. Όλοι εμείς θα βρισκόμαστε δίπλα τους, για να συνδράμουμε στην προσπάθειά τους και, γιατί όχι, να βοηθήσουμε στην διαχρονική προσπάθεια της νεολαίας μας για μία καλύτερη κοινωνία.

¶ξιοι συγχαρητηρίων και οι γονείς των μαθητών, που κάνουν και θα κάνουν ότι είναι απαραίτητο, ξεπερνώντας πολλές φορές «το μέτρο του δυνατού», για το μέλλον των παιδιών τους, αλλά και την εκπαιδευτική κοινότητα που παρά τις όποιες δυσκολίες έδωσε με επιτυχία την «μάχη» της γνώσης.

Όμως, δεν μπορώ να μην απευθυνθώ και σε εκείνους τους μαθητές που δεν κατάφεραν να εισέλθουν σε κάποια σχολή, αλλά και σε όσους δεν εισήλθαν στην σχολή που έθεσαν ως πρώτο στόχο. Ξέρουν πολύ καλά πως το μέλλον τους δεν σταματά μέσα από την διαδικασία των Πανελληνίων Εξετάσεων. Είναι στο χέρι τους να καθορίσουν το μέλλον τους και είμαι βέβαιος πως θα το πράξουν με επιτυχία.

Η νέα γενιά, το μέλλον μας, έχει γερές βάσεις και μας δίνει ελπίδα για μία καλύτερη επόμενη μέρα.

Χρήστος Μιχαλάκης
Αντιπεριφερειάρχης Τρικάλων
Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια αυτή τη στιγμή.


Ονοματεπώνυμο:
E-mail (Δεν θα δημοσιευθεί):
Σχόλιο:
Συμπληρώστε τον κωδικό:
T2PRC
Αναζήτηση
Αναζήτηση για:
Κατηγορία:
Ημερομηνία (από/εώς):ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ Εκτύπωση αυτής της σελίδας
 

 


 
Προτεινόμενα άρθρα

 


  © 2012-2021 :: ekalampaka.gr Κορυφή της σελίδας Πολιτική Απορρήτου   ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ