facebook  youtube  twitter  instagram 16/4/2024
chicken time diner rapsodia
ekalampaka.gr


 



Στον Υπερμαραθώνιο «Δρόμο των Αθανάτων» τερμάτισαν τρεις Τρικαλινοί δρομείς

Δημοσιεύθηκε από: Αντώνης Βλιώρας  04/11/2021 09:48:29
Στον Υπερμαραθώνιο «Δρόμο των Αθανάτων» τερμάτισαν τρεις Τρικαλινοί δρομείς
Σε έναν από τους πιο ιστορικούς υπερμαραθωνίους της χώρας μας συμμετείχαν και τερμάτισαν τρία μέλη του Συλλόγου Δρομέων Τρικάλων...

Οι Αχιλλέας Γρηγορίου, Ιωάννης Χατζηνίκος και Θωμάς Σχορετσανίτης ταξίδεψαν στην Πελοπόννησο και έλαβαν μέρος στον Υπερμαραθώνιο με την ονομασία «Δρόμος των Αθανάτων» καλύπτοντας 142 επίπονα χλμ.

Η εκκίνηση του αγώνα δόθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου από την πόλη της Τρίπολης μπροστά από το άγαλμα του Θεοδώρου Κολοκοτρώνη. Οι δρομείς διανύοντας 142 απαιτητικά χλμ. και περνώντας διαδοχικά από το άγαλμα του Βασιλιά Λεωνίδα στην Σπάρτη, το άγαλμα του τελευταίου Βυζαντινού Αυτοκράτορα Κων/νου Παλαιολόγου στον Μυστρά, τερμάτισαν μετά από περίπου 23 ώρες στην κεντρική πλατεία της Καλαμάτας μπροστά από το άγαλμα της Νίκης με τις μορφές του Γρηγόριου Δικαίου(Παπαφλέσσα) και του Θεόδωρου Κολοκοτρώνη. Ουσιαστικά ο αγώνας αποτελεί μία σύνδεση των 4 αγαλμάτων των Ηρώων της Ελληνικής Ιστορίας. Στην υπερπροσπάθεια των δρομέων να προσθέσουμε έναν επιπλέον βαθμό δυσκολίας, καθώς έπρεπε να διασχίσουν όλο το βράδυ ένα από τα πιο επιβλητικά βουνά της χώρας μας, τον Ταΰγετο .

Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια για την υπερπροσπάθεια των δρομέων μας , οι οποίοι τερμάτισαν μέσα στα χρονικά όρια που έθεσαν οι διοργανωτές . Την καλύτερη επίδοση πέτυχε ο Αχιλλέας Γρηγορίου τερματίζοντας σε 22:53:09 ενώ λίγο πιο πίσω ακολούθησαν ο Γιάννης Χατζηνίκος με 22:55:20 και ο Μάκης Σχορετσιανίτης (23:13:10) .

ΠΟΛΛΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ !!!

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΔΡΟΜΕΩΝ ΤΡΙΚΑΛΩΝ



Share on Facebook Share on Twitter

Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια αυτή τη στιγμή.


Ονοματεπώνυμο:
E-mail (Δεν θα δημοσιευθεί):
Σχόλιο:
Συμπληρώστε τον κωδικό:
LWGIT
Αναζήτηση
Αναζήτηση για:
Κατηγορία:
Ημερομηνία (από/εώς):



ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΕΠΙΣΤΡΟΦΗ Εκτύπωση αυτής της σελίδας
 

 
booked.net


 
Προτεινόμενα άρθρα











































 


  © 2012-2024 :: ekalampaka.gr Κορυφή της σελίδας Πολιτική Απορρήτου   ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ