facebook  youtube  twitter  instagram 19/4/2024
chicken time diner rapsodia
ekalampaka.gr


 



Στον Υπ. Τουρισμού ο Θανάσης Λιούτας για μια πολιτική - ασπίδα υπέρ του τουριστικού κλάδου του Νομού μας

Δημοσιεύθηκε από: Αντώνης Βλιώρας  10/03/2020 18:11:49
Στον Υπ. Τουρισμού ο Θανάσης Λιούτας για μια πολιτική - ασπίδα υπέρ του τουριστικού κλάδου του Νομού μας

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Άμεση ήταν η ανταπόκριση του Τρικαλινού βουλευτή Θανάση Λιούτα στα σοβαρά προβλήματα που προκλήθηκαν λόγω της διάδοσης του κορωνοϊού σε όλα τα επαγγέλματα που συνδέονται με το τουριστικό προϊόν της περιοχής μας ( π.χ. ξενοδόχοι, ιδιοκτήτες καταλυμάτων, τουριστικοί πράκτορες)…

Ο Θανάσης Λιούτας ζήτησε ραντεβού με τον Υπουργό Τουρισμού, κ. Χάρη Θεοχάρη, το οποίο πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Τρίτης 10 Μαρτίου, στο Υπουργείο Τουρισμού.

Ο Τρικαλινός βουλευτής περιέγραψε στον κ. Θεοχάρη την πραγματικότητα που βιώνουν οι επαγγελματίες του τουριστικού κλάδου, στον Δήμο Μετεώρων, στον Δήμο Τρικκαίων, στον Δήμο Πύλης, αλλά και συνολικά στην ευρύτερη περιοχή του Νομού μας.

«Πρόκειται για μια δύσκολη κατάσταση που εντάθηκε κατόπιν των μαζικών ακυρώσεων που πραγματοποιήθηκαν από χώρες της Κίνας, της Κορέας, της Ιταλίας, καθώς και από αλλού», ανέφερε ο κ. Λιούτας.

«Οι χιλιάδες αυτές κρατήσεις ήρθαν και έπληξαν κρίσιμα τον τουριστικό κλάδο της περιοχής μας, ο οποίος υπό άλλες συνθήκες θα έφτανε στην κορύφωση της επισκεψιμότητας αυτή τη συγκεκριμένη περίοδο».

Στον κ. Λιούτα τις προηγούμενες ημέρες είχαν απευθυνθεί ο Πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Νομού Τρικάλων, κ. Σωτήρης Φαμίσης, καθώς και τα μέλη της Ένωσης και ζήτησαν από τον Τρικαλινό βουλευτή να καταβάλλει κάθε προσπάθεια ώστε η πολιτεία να συνδράμει και να στηρίξει τους επαγγελματίες που πλήττονται λόγω της κρίσιμης κατάστασης που έχει διαμορφωθεί από την εξάπλωση του κορωνοϊού.

Ο κ. Θεοχάρης στη συνάντησή του με τον κ. Λιούτα παραδέχθηκε την κρισιμότητα του προβλήματος και δεσμεύθηκε ότι στο επόμενο, άμεσο διάστημα θα υπάρξουν και θα ανακοινωθούν εξειδικευμένα μέτρα από τον Πρωθυπουργό, τα οποία θα συμβάλλουν στην αντιμετώπιση του προβλήματος που προέκυψε και το οποίο πλήττει τον τουριστικό κλάδο.



Share on Facebook Share on Twitter

Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια αυτή τη στιγμή.


Ονοματεπώνυμο:
E-mail (Δεν θα δημοσιευθεί):
Σχόλιο:
Συμπληρώστε τον κωδικό:
1P904
Αναζήτηση
Αναζήτηση για:
Κατηγορία:
Ημερομηνία (από/εώς):



ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΕΠΙΣΤΡΟΦΗ Εκτύπωση αυτής της σελίδας
 

 
booked.net


 
Προτεινόμενα άρθρα










































 


  © 2012-2024 :: ekalampaka.gr Κορυφή της σελίδας Πολιτική Απορρήτου   ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ