8/2/2023
  


 
Στον Χρήστο Μιχαλάκη το Ν.Τ. Τρικάλων της ΑΔΕΔΥ

Δημοσιεύθηκε από: Αντώνης Βλιώρας  05/10/2022 16:15:16

Εθιμοτυπική επίσκεψη στον Αντιπεριφερειάρχη Τρικάλων Χρήστο Μιχαλάκη, πραγματοποίησε, το πρωί της Τετάρτης, το Νομαρχιακό Τμήμα Τρικάλων της ΑΔΕΔΥ.

Στο επίκεντρο της συζήτησης βρέθηκαν θέματα που άπτονται του συνδικάτου, με τη Διοίκησή του να μεταφέρει στον Αντιπεριφερειάρχη τα προβλήματα και τα αιτήματα των δημοσίων υπαλλήλων.

Αναφερόμενος στη συνάντηση ο Χρήστος Μιχαλάκης υπογράμμισε πως «είχα μία εθιμοτυπική, αλλά ταυτόχρονα και ουσιαστική συνάντηση με το Νομαρχιακό Τμήμα Τρικάλων της ΑΔΕΔΥ, όπου η Διοίκηση με ενημέρωσε για σειρά ζητημάτων που απασχολούν τους υπαλλήλους του δημοσίου τομέα. Θα βρισκόμαστε σε σταθερή επαφή, με στόχο μία δημιουργική συνεργασία, με την Περιφέρεια Θεσσαλίας και την Π.Ε. Τρικάλων να προσπαθούν σταθερά, στο μέτρο που τους αναλογεί, να συνδράμουν στην επίλυση θεμάτων».

Να σημειωθεί πως από την πλευρά της Διοίκησης του Ν.Τ. Τρικάλων της ΑΔΕΔΥ παραβρέθηκαν ο Πρόεδρος Ηλίας Τσιμπίδας, ο Αντιπρόεδρος Δημήτρης Παπασπύρου, ο Υπεύθυνος Οργανωτικού Σωτήριος Πούλιος, ο Υπεύθυνος Οικονομικού Νικόλαος Μπατατέγας και τα μέλη Αθανάσιος Κάκιας και Βασιλική Μπακάση.Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια αυτή τη στιγμή.


Ονοματεπώνυμο:
E-mail (Δεν θα δημοσιευθεί):
Σχόλιο:
Συμπληρώστε τον κωδικό:
FQACN
Αναζήτηση
Αναζήτηση για:
Κατηγορία:
Ημερομηνία (από/εώς):ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ Εκτύπωση αυτής της σελίδας
 

 


 
Προτεινόμενα άρθρα 


  © 2012-2023 :: ekalampaka.gr Κορυφή της σελίδας Πολιτική Απορρήτου   ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ