facebook  youtube  twitter  instagram 29/3/2024
chicken time diner rapsodia
ekalampaka.gr

 




Στον Χρήστο Μιχαλάκη το Ν.Τ. Τρικάλων της ΑΔΕΔΥ

Δημοσιεύθηκε από: Αντώνης Βλιώρας  05/10/2022 16:15:16
Στον Χρήστο Μιχαλάκη το Ν.Τ. Τρικάλων της ΑΔΕΔΥ

Εθιμοτυπική επίσκεψη στον Αντιπεριφερειάρχη Τρικάλων Χρήστο Μιχαλάκη, πραγματοποίησε, το πρωί της Τετάρτης, το Νομαρχιακό Τμήμα Τρικάλων της ΑΔΕΔΥ.

Στο επίκεντρο της συζήτησης βρέθηκαν θέματα που άπτονται του συνδικάτου, με τη Διοίκησή του να μεταφέρει στον Αντιπεριφερειάρχη τα προβλήματα και τα αιτήματα των δημοσίων υπαλλήλων.

Αναφερόμενος στη συνάντηση ο Χρήστος Μιχαλάκης υπογράμμισε πως «είχα μία εθιμοτυπική, αλλά ταυτόχρονα και ουσιαστική συνάντηση με το Νομαρχιακό Τμήμα Τρικάλων της ΑΔΕΔΥ, όπου η Διοίκηση με ενημέρωσε για σειρά ζητημάτων που απασχολούν τους υπαλλήλους του δημοσίου τομέα. Θα βρισκόμαστε σε σταθερή επαφή, με στόχο μία δημιουργική συνεργασία, με την Περιφέρεια Θεσσαλίας και την Π.Ε. Τρικάλων να προσπαθούν σταθερά, στο μέτρο που τους αναλογεί, να συνδράμουν στην επίλυση θεμάτων».

Να σημειωθεί πως από την πλευρά της Διοίκησης του Ν.Τ. Τρικάλων της ΑΔΕΔΥ παραβρέθηκαν ο Πρόεδρος Ηλίας Τσιμπίδας, ο Αντιπρόεδρος Δημήτρης Παπασπύρου, ο Υπεύθυνος Οργανωτικού Σωτήριος Πούλιος, ο Υπεύθυνος Οικονομικού Νικόλαος Μπατατέγας και τα μέλη Αθανάσιος Κάκιας και Βασιλική Μπακάση.


Share on Facebook Share on Twitter

Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια αυτή τη στιγμή.


Ονοματεπώνυμο:
E-mail (Δεν θα δημοσιευθεί):
Σχόλιο:
Συμπληρώστε τον κωδικό:
P0KNX
Αναζήτηση
Αναζήτηση για:
Κατηγορία:
Ημερομηνία (από/εώς):



ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΕΠΙΣΤΡΟΦΗ Εκτύπωση αυτής της σελίδας
 

 


booked.net


 
Προτεινόμενα άρθρα




































 


  © 2012-2024 :: ekalampaka.gr Κορυφή της σελίδας Πολιτική Απορρήτου   ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ