1/10/2022
    

   

Αρχική Καλαμπάκα Ελλάδα Κόσμος Αναγνώστες Αθλητικά Παράξενα Tips Web TV Επικοινωνία

 

 

 

 

 

 

 

 

Στο βάθρο των νικητών νεαροί αθλητές της «Σχολή Πολεμικών Τεχνών Μετεώρων» που συμμετείχαν στο 2ο OPEN MARTIAL ARTS TOURNAMENT KAVALA - Στο 13ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ju Jitsu θα αγωνισθούν άλλοι 2 Καλαμπακιώτες αθλητές της σχολής [32 φώτος]

Δημοσιεύθηκε από: Αντώνης Βλιώρας  18/03/2014 18:45:44

Η μεθοδευμένη προπόνηση, ο ζήλος από πλευράς δασκάλου που εμπνέεται και στον μαθητευόμενο αθλητή και η συνεχής προσπάθεια αποδίδουν καρπούς και συγκεκριμένα ...μετάλλια για τους αθλητές της "Σχολής Πολεμικών Τεχνών Μετεώρων" του sensei Ιωάννη Παπαπούλιου, 3 dan...
...Προχθές Κυριακή 16/3, 8 αθλητές της σχολής βρέθηκαν στο 2o τουρνουά OPEN, γνωστό ως MARTIAL ARTS TOURNAMENT KAVALA, το οποίο διεξήχθη στο ΔΑΚ Καλαμίτσας «Αλεξάνδρα Δήμογλου» στην Καβάλα υπό την αιγίδα της IFK Hellas, της Ελληνικής Ομοσπονδίας Παγκρατίου Αθλήματος, του τμήματος μαχητικών τεχνών του ερασιτέχνη ΑΟ Καβάλας και του δήμου Καβάλας.

Ο Χρήστος Βακουφτσής, ο Στέλιος Βακουφτσής, η Στεφανία Γκλάρα, ο Δημήτρης Παπαβασιλείου, ο Νικόλαος Παπαγεωργίου, ο Κωνσταντίνος Βάλλας, ο Γιάννης Γκλάρας και η Κατερίνα Ζντρίβα βρέθηκαν ανάμεσα σε 200 αθλητές από ελληνικές σχολές αλλά και σε αθλητές από τις αντίστοιχες εθνικές ομάδες της Βουλγαρίας και της Αλβανίας. Στο βάθρο ανέβηκαν συνολικά 7 από τους Καλαμπακιώτες αθλητές μας εκ των οποίων οι 5 στην πρώτη θέση κατακτώντας το κύπελλο. Ειδικότερα:

Όμως οι συμμετοχές σε αγώνες δεν σταματούν εδώ. Σειρά έχουν αθλητές Χρήστος Ράικος και Στέλιος Παπασταύρος από την σχολή του Ιωάννη Παπαπούλιου που θα αγωνιστούν το διήμερο 22-23 Μαρτίου 2014 στο 13ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ju Jitsu (Β’  Μέρος) που διοργανώνει η  Ελληνική Φίλαθλος Ερασιτεχνική Ομοσπονδία Ζίου – Ζίτσου στο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΝΩ ΛΙΟΣΙΩΝ στις κατηγορίες των εφήβων + 70 kg και ανδρών +85 kg αντίστοιχα.

Ευχόμαστε να ανέβουν στο υψηλότερο σκαλί του βάθρου. 


Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια αυτή τη στιγμή.


Ονοματεπώνυμο:
E-mail (Δεν θα δημοσιευθεί):
Σχόλιο:
Συμπληρώστε τον κωδικό:
V26S1
Αναζήτηση
Αναζήτηση για:
Κατηγορία:
Ημερομηνία (από/εώς):ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ Εκτύπωση αυτής της σελίδας
 

 

booked.net


 
Προτεινόμενα άρθρα


 


  © 2012-2022 :: ekalampaka.gr Κορυφή της σελίδας Πολιτική Απορρήτου   ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ