facebook  youtube  twitter  instagram 19/3/2024
chicken time diner rapsodia
ekalampaka.gr



 



Στο πνεύμα των Χριστουγέννων και οι... γερανοί του μετρό στη Θεσσαλονίκη

Δημοσιεύθηκε από: Αντώνης Βλιώρας  10/11/2017 19:03:06
Στο πνεύμα των Χριστουγέννων και οι... γερανοί του μετρό στη Θεσσαλονίκη
Στο πνεύμα των Χριστουγέννων «μπαίνουν» οι γερανοί του μετρό, καθώς στις 15 Δεκεμβρίου ανάβουν (με λαμπάκια) για πρώτη φορά (έως και του Αη Γιάννη, στις 7 Ιανουαρίου 2018), «συμμετέχοντας» στις εορταστικές εκδηλώσεις και συμβάλλοντας στην τουριστική και αγοραστική κίνηση των γιορτών...

«Το μετρό έχει μπει πια στη ζωή της Θεσσαλονίκης. Είπαμε για πρώτη φορά το μετρό να γιορτάσει Χριστούγεννα στη Θεσσαλονίκη και να συμβάλει, μαζί με τους υπόλοιπους εορτασμούς, στις γιορτινές εκδηλώσεις» δήλωσε ο πρόεδρος Αττικό Μετρό ΑΕ Γιάννης Μυλόπουλος στον ραδιοφωνικό σταθμό του Αθηναϊκού – Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων «Πρακτορείο 104,9 FM».

Έτσι, συνέχισε ο κ. Μυλόπουλος, «την Παρασκευή, 15 Δεκεμβρίου, θα κάνουμε μια μικρή γιορτή στα εργοτάξιά μας στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, δηλαδή από τα πανεπιστήμια και μετά, Συντριβάνι, Αγίας Σοφίας, Βενιζέλου μέχρι και τον νέο σιδηροδρομικό σταθμό, και θα ανάψουμε τους χριστουγεννιάτικους γερανούς του μετρό. Η πόλη φέτος έχει στο κέντρο της 4-5 πανύψηλους γερανούς οι οποίοι φαίνονται από παντού. Αυτοί οι γερανοί θα στολιστούν χριστουγεννιάτικα. Θα ανάψουμε λαμπάκια στους γερανούς, συμβολή στον γιορτινό στολισμό της πόλης».

«Είμαστε ένα κομμάτι της πόλης. Βέβαια το 2020 που θα λειτουργήσει το μετρό θα γίνει το πιο σημαντικό, ήδη αντιλαμβανόμαστε ότι υπάρχει μια μικρή όχληση στις περιοχές, όπου υπάρχουν τα εργοτάξια, θέλουμε να αποζημιώσουμε τους κατοίκους των περιοχών και κυρίως τους εμπόρους και τους επιχειρηματίες που δραστηριοποιούνται κοντά στα εργοτάξιά μας και οι άνθρωποι όντως οχλούνται από τη λειτουργία τους. Έτσι λοιπόν με τη γιορτή αυτή, θα καλέσουμε και τον κόσμο στις περιοχές των εργοταξίων, θα τονωθεί η αγορά, ο τουρισμός» πρόσθεσε.

ΑΠΕ-ΜΠΕ



Share on Facebook Share on Twitter

Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια αυτή τη στιγμή.


Ονοματεπώνυμο:
E-mail (Δεν θα δημοσιευθεί):
Σχόλιο:
Συμπληρώστε τον κωδικό:
WIRUF
Αναζήτηση
Αναζήτηση για:
Κατηγορία:
Ημερομηνία (από/εώς):



ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΕΠΙΣΤΡΟΦΗ Εκτύπωση αυτής της σελίδας
 

 


booked.net


 
Προτεινόμενα άρθρα




































 


  © 2012-2024 :: ekalampaka.gr Κορυφή της σελίδας Πολιτική Απορρήτου   ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ