facebook  youtube  twitter  instagram 29/3/2024
chicken time diner rapsodia
ekalampaka.gr

 




Στο Μητροπολίτη Σταγών και Μετεώρων κ. Θεόκλητο ο Μικέλης Χατζηγάκης

Δημοσιεύθηκε από: Μικέλης Χατζηγάκης  27/09/2022 18:48:05
Στο Μητροπολίτη Σταγών και Μετεώρων κ. Θεόκλητο ο Μικέλης Χατζηγάκης



Το Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Σταγών και Μετεώρων κ. Θεόκλητο επισκέφθηκε ο Μικέλης Χατζηγάκης, με τον οποίο είχε την ευκαιρία να συζητήσει πάνω σε ζητήματα που αφορούν την Εκκλησία μας και την Ορθοδοξία. Άλλωστε, η σχέση της οικογένειας Χατζηγάκη με την Εκκλησία είναι διαχρονική και ο Μικέλης Χατζηγάκης έχει μέσα από άρθρα του και ομιλίες του υπερασπιστεί τον κομβικό ρόλο της Εκκλησίας απέναντι στο Έθνος μας.

Ο κ. Μικέλης Χατζηγάκης συνεχάρη τον Σεβασμιώτατο κ. Θεόκλητο για τις πρωτοβουλίες του που καθιστούν την τοπική Εκκλησία και τη Μητρόπολη Σταγών και Μετεώρων βασικό πυλώνα της κοινωνικής ζωής της περιοχής, αλλά και αποκούμπι των οικονομικά ασθενέστερων και των ανθρώπων που έχουν πραγματικές ανάγκες.

Σε δηλώσεις του ο κ. Μικέλης Χατζηγάκης σημείωσε ότι «είναι πολύ σημαντικό στην εποχή μας να έχουμε Ιεράρχες και κληρικούς με ανοιχτούς ορίζοντες. Χαίρομαι ιδιαιτέρως που συναντώ έναν εξ αυτών, το Σεβασμιώτατο κ. Θεόκλητο, ο οποίος μου επιβεβαιώνει σε κάθε ευκαιρία πως έχει ένα σημαντικό όραμα για την τοπική μας Εκκλησία. Μπορούμε και οφείλουμε να συνεργαστούμε ώστε να αναδείξουμε περαιτέρω τα Μετέωρα και τις Ιερές Μονές αυτών ως ένα μοναδικό, παγκόσμιο φάρο της Ορθοδοξίας και του Χριστιανικού κόσμου. Είναι βέβαιο πως μέσα από συνέργειες προς αυτή τη κατεύθυνση θα πετύχουμε πολλά στο προσεχές μέλλον».


Share on Facebook Share on Twitter

Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια αυτή τη στιγμή.


Ονοματεπώνυμο:
E-mail (Δεν θα δημοσιευθεί):
Σχόλιο:
Συμπληρώστε τον κωδικό:
QCMOY
Αναζήτηση
Αναζήτηση για:
Κατηγορία:
Ημερομηνία (από/εώς):



ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΕΠΙΣΤΡΟΦΗ Εκτύπωση αυτής της σελίδας
 

 


booked.net


 
Προτεινόμενα άρθρα




































 


  © 2012-2024 :: ekalampaka.gr Κορυφή της σελίδας Πολιτική Απορρήτου   ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ