facebook  youtube  twitter  instagram 19/3/2024
chicken time diner rapsodia
ekalampaka.gr



 



Στην Καλαμπάκα το μοναδικό ξενοδοχείο καραντίνας του Ν. Τρικάλων

Δημοσιεύθηκε από: Αντώνης Βλιώρας  26/06/2020 20:22:12
Στην Καλαμπάκα το μοναδικό ξενοδοχείο καραντίνας του Ν. Τρικάλων
Μόνο ένα και αυτό στο Δήμο Μετεώρων και ειδικότερα στην Καλαμπάκα είναι το τουριστικό κατάλυμα που θα λειτουργήσει αποκλειστικά για την προσωρινή διαμονή φυσικών προσώπων - ενδεχόμενων κρουσμάτων covid-19 σε όλο το νομό Τρικάλων...

Πρόκειται για κατάλυμα 73 δωματίων, κατηγορίας αστέρων/κλειδιών "4".

Σύμφωνα με την «Προσκληση Εκδηλωσης Ενδιαφεροντος για Προσφορα Τουριστικων Καταλυματων, προς Μισθωση για την Αντιμετωπιση Ενδεχομενων Κρουσματων Covid-19»:

Τα τουριστικά καταλύματα που θα επιλεγούν δεσμεύονται αποκλειστικά για τη φιλοξενία κρουσμάτων του ιού COVID-19 και ατόμων που φροντίζουν ή συνοδεύουν τα άτομα αυτά. Τα καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος (κ.υ.ε.) που λειτουργούν εντός αυτών των τουριστικών καταλυμάτων θα εξυπηρετούν αποκλειστικά και μόνο τους διαμένοντες στο κατάλυμα, ενώ θα πρέπει να τηρούνται από το προσωπικό όλα τα μέτρα προστασίας και ασφάλειας τόσο κατά την παρασκευή φαγητού όσο και κατά τη διανομή του σε δίσκους που θα τοποθετούνται έξω από την πόρτα κάθε δωματίου. Επισημαίνεται ότι τα καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος (εστιατόρια/κυλικεία/σνακ μπαρ) θα λειτουργούν μόνο ως παρασκευαστήρια γευμάτων.

Το κόστος αποζημίωσης για τα καταλύματα που μισθώνονται για την κάλυψη έκτακτων αναγκών δημόσιας υγείας που συνδέονται με την αντιμετώπιση του κορωνοϊού COVID-19 αναλαμβάνει το Υπουργείο Τουρισμού και υπολογίζεται ανά δωμάτιο διαμορφούμενο σε 30 ευρώ/ημέρα όταν γίνεται χρήση των δωματίων, συμπεριλαμβανομένου του κόστους σίτισης και 10 ευρώ/ημέρα όταν τα δωμάτια είναι κενά.

Δείτε παρακάτω απόσπασμα από τη σχετική λίστα που εξέδωσε το Υπουργείο Τουρισμού.



Share on Facebook Share on Twitter

Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια αυτή τη στιγμή.


Ονοματεπώνυμο:
E-mail (Δεν θα δημοσιευθεί):
Σχόλιο:
Συμπληρώστε τον κωδικό:
G6CEO
Αναζήτηση
Αναζήτηση για:
Κατηγορία:
Ημερομηνία (από/εώς):



ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΕΠΙΣΤΡΟΦΗ Εκτύπωση αυτής της σελίδας
 

 


booked.net


 
Προτεινόμενα άρθρα




































 


  © 2012-2024 :: ekalampaka.gr Κορυφή της σελίδας Πολιτική Απορρήτου   ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ