9/6/2023

  


 
Στην Πύλη αναδεικνύουν τα μονοπάτια τους ~ Σύσκεψη αιρετών και μελών Ορειβατικού Περιηγητικού Ομίλου Πύλης

Δημοσιεύθηκε από: Αντώνης Βλιώρας  11/02/2023 09:23:20

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΜΟΝΟΠΑΤΙΑ

Συνάντηση πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Πύλης την Τρίτη 7/2/2023 με αντικείμενο συζήτησης την ανάδειξη και την αξιοποίηση των μονοπατιών και ορεινών διαδρομών του Δήμου. 

Στην σύσκεψη παραβρέθηκαν ο Δήμαρχος Πύλης κ. Κων/νος Μαράβας, αιρετοί και υπηρεσιακοί παράγοντες του Δήμου Πύλης καθώς και η ομάδα του Ορειβατικού Περιηγητικού Ομίλου Πύλης (Ο.Π.Ο.Π.).

Ο Δήμαρχος Πύλης ανακοίνωσε την απόφαση της Δημοτικής αρχής να ξεκινήσει άμεσα η μελέτη για την βελτίωση και αξιοποίηση των μονοπατιών και ορεινών διαδρομών του Δήμου.

Ζήτησε την συνεργασία των υπηρεσιών του Δήμου με τους τοπικούς φορείς και συλλόγους για την υλοποίηση της, έτσι ώστε να έχουμε μια μελέτη όσο το δυνατόν πληρέστερη. 

Θα πρέπει τόνισε να εντοπιστούν, θα χαρτογραφηθούν διαδρομές κατάλληλες για ορειβασία και πεζοπορία, λαμβάνοντας υπόψη το ήδη υπάρχον δίκτυο μονοπατιών και διαδρομών. Νέες και υπάρχουσες διαδρομές και μονοπάτια, θα συνδεθούν για να σχηματίσουν ένα ενοποιημένο δίκτυο μονοπατιών στον Δήμο Πύλης. 

Με την ολοκλήρωση και έγκριση της μελέτης ο Δήμος θα προχωρήσει στην αναζήτηση χρηματοδότησης για την υλοποίηση του έργου.Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια αυτή τη στιγμή.


Ονοματεπώνυμο:
E-mail (Δεν θα δημοσιευθεί):
Σχόλιο:
Συμπληρώστε τον κωδικό:
P0KM8
Αναζήτηση
Αναζήτηση για:
Κατηγορία:
Ημερομηνία (από/εώς):ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ Εκτύπωση αυτής της σελίδας
 

 

booked.net


 
Προτεινόμενα άρθρα
 


  © 2012-2023 :: ekalampaka.gr Κορυφή της σελίδας Πολιτική Απορρήτου   ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ