facebook  youtube  twitter  instagram 28/3/2024
chicken time diner rapsodia
ekalampaka.gr

 




Στην πρόσληψη 13 κτηνιάτρων προχωρά η Περιφέρεια Θεσσαλίας

Δημοσιεύθηκε από: Αντώνης Βλιώρας  06/04/2020 13:49:40
Στην πρόσληψη 13 κτηνιάτρων προχωρά η Περιφέρεια Θεσσαλίας
Στην πρόσληψη 13 κτηνιάτρων προχωρά η Περιφέρεια Θεσσαλίας για την κάλυψη των υποστελεχωμένων υπηρεσιών της αλλά και λόγω των αυξημένων ελέγχων της Διεύθυνσης Κτηνιατρικής εν όψει Πάσχα...

Το θέμα εισηγείται ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός στο προσεχές Περιφερειακό Συμβούλιο, που λόγω του κορωνοϊού πρόκειται να συνεδριάσει δια περιφοράς, την Παρασκευή 10 Απριλίου 2020.

Προτείνεται η πρόσληψη δεκατριών ατόμων ΠΕ Γεωτεχνικών - (Κτηνιάτρων) με σχέση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Ορισμένου Χρόνου, διάρκειας οκτώ (8) μηνών για την κάλυψη εποχικών, παροδικών ή πρόσκαιρων αναγκών της Διεύθυνσης Κτηνιατρικής Περιφέρειας Θεσσαλίας και ειδικότερα:

• Για την Περιφερειακή Ενότητας Λάρισας, 5 κτηνίατροι: Ένας για τη στελέχωση του Αγροτικού Κτηνιατρείου Μεσοχωρίου, ένας για το Αγροτικό Κτηνιατρείο Τυρνάβου και 3 για τη Διεύθυνση Κτηνιατρικής.

• Για την Περιφερειακή Ενότητα Καρδίτσας, 2 κτηνίατροι για τη στελέχωση της Υποδιεύθυνσης Κτηνιατρικής ΠΕ Καρδίτσας

• Για την Περιφερειακή Ενότητα Τρικάλων, 3 κτηνίατροι για τη στελέχωση της Υποδιεύθυνσης Κτηνιατρικής ΠΕ Τρικάλων.

• Για την Περιφερειακή Ενότητα Μαγνησίας και Σποράδων, 3 κτηνίατροι: Ένας για τη στελέχωση του Κτηνιατρικού Γραφείου Αλμυρού, ένας για το Κτηνιατρικό Γραφείο Βελεστίνου και ένας για το Κτηνιατρικό Γραφείο Βόλου.

Καθημερινοί έλεγχοι στα Σφαγεία

Εντωμεταξύ η Διεύθυνση Κτηνιατρικής Θεσσαλίας λειτουργεί κανονικά με εντατικούς ελέγχους, εν όψει και του Πάσχα, στα βιομηχανικά σφαγεία της περιοχής και σύμφωνα με τις υποδείξεις του αρμόδιου Υπουργείου.

Οι κτηνίατροι - υπάλληλοι της υπηρεσίας βρίσκονται καθημερινά στα σφαγεία για τη διασφάλιση της υγιεινής της σφαγής και για τη σωστή διακίνηση των σφαγίων. Η Περιφέρεια Θεσσαλίας έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας έναντι του Covid- 19, εξοπλίζοντας τους υπαλλήλους με τις ειδικές λευκές στολές, γάντια, μάσκες κλπ.



Share on Facebook Share on Twitter

Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια αυτή τη στιγμή.


Ονοματεπώνυμο:
E-mail (Δεν θα δημοσιευθεί):
Σχόλιο:
Συμπληρώστε τον κωδικό:
EPYBM
Αναζήτηση
Αναζήτηση για:
Κατηγορία:
Ημερομηνία (από/εώς):



ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΕΠΙΣΤΡΟΦΗ Εκτύπωση αυτής της σελίδας
 

 


booked.net


 
Προτεινόμενα άρθρα




































 


  © 2012-2024 :: ekalampaka.gr Κορυφή της σελίδας Πολιτική Απορρήτου   ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ