30/1/2023
  


 
Στην Καλαμπάκα το Classic Rally «Acropolis Legends» - Ειδικές διαδρομές σε Μετέωρα, Βλαχάβα & Σκεπάρι [2-3 Απριλίου]

Δημοσιεύθηκε από: Αντώνης Βλιώρας  15/03/2022 14:17:11

Στις 2 & 3 Απριλίου θα διεξαχθεί το Classic Rally «Acropolis Legends», μία εκδήλωση που εδώ και χρόνια διοργανώνει ο ΣΙΣΑ για ιστορικά αυτοκίνητα και πολύ καλά προετοιμασμένα πληρώματα. 

Το ράλλυ θα ξεκινήσει από την Ακρόπολη, θα διατρέξει θρυλικές διαδρομές της Στερεάς Ελλάδας & της Θεσσαλίας και θα διανυκτερεύσει στην Καλαμπάκα

Το Σάββατο 2/4 το πρωί θα πραγματοποιηθεί η εκκίνηση του 1ου σκέλους από τους πρόποδες του Ιερού Βράχου της Ακρόπολης με ελεύθερη διαδρομή προς τη Λειβαδιά. 

Το χορό των ειδικών διαδρομών θα ανοίξουν τα Τζιμέικα και θα ακολουθήσουν Μόδι, Καλλίδρομος, Μενδενίτσα, Ανάβρα & Λιανοκλάδι. Ανάβαση Μοσχοκαρυάς, Μακρυράχη & Λουτρά Σμοκόβου θα μας οδηγήσουν προς Καρδίτσα, Τρίκαλα & Καλαμπάκα. 

Οι απογευματινές ειδικές Μετέωρα, Βλαχάβα & Σκεπάρι θα ξυπνήσουν ένδοξες μνήμες και μετά από τα 420 χιλιόμετρα της πρώτης ημέρας θα ακολουθήσει διανυκτέρευση στο ξενοδοχείο Divani Meteora. 

Την Κυριακή 3/4 θα γίνει η εκκίνηση της δεύτερης μέρας υπό την σκιά των Μετεώρων με κατεύθυνση προς Τρίκαλα, Πύργο Ιθώμης, Μητρόπολη, Ραχούλα, Νεράιδα, Κλειτσό, Πλάτανο, Φουρνά, Παλαιόκαστρο και Άγιο Γεώργιο για ανασυγκρότηση. 

Το τελευταίο σκέλος θα λύσει τις διαφορές των μονομάχων σε Μπράλο, Οινοχώρι, Χάνι Ζαγκανά, Σουβάλα και Δαδί. 

Με τη συμπλήρωση 760 χιλιομέτρων ο τερματισμός θα γίνει στην Αμφίκλεια και αμέσως μετά θα ακολουθήσει η ανακοίνωση των αποτελεσμάτων και η απονομή επάθλων.

Εκ των διοργανωτών
Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια αυτή τη στιγμή.


Ονοματεπώνυμο:
E-mail (Δεν θα δημοσιευθεί):
Σχόλιο:
Συμπληρώστε τον κωδικό:
8IR7F
Αναζήτηση
Αναζήτηση για:
Κατηγορία:
Ημερομηνία (από/εώς):ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ Εκτύπωση αυτής της σελίδας
 

 


 
Προτεινόμενα άρθρα


 


  © 2012-2023 :: ekalampaka.gr Κορυφή της σελίδας Πολιτική Απορρήτου   ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ