facebook  youtube  twitter  instagram 24/4/2024
chicken time diner rapsodia
ekalampaka.gr


 



Στην Ασπροκκλησιά ο Χρίστος Λιάπης, ακούγοντας τους πολίτες και μεταφέροντας το μήνυμα νίκης της ΝΔ [φώτος]

Δημοσιεύθηκε από: Αντώνης Βλιώρας  17/06/2019 10:32:55
Στην Ασπροκκλησιά ο Χρίστος Λιάπης, ακούγοντας τους πολίτες και μεταφέροντας το μήνυμα νίκης της ΝΔ [φώτος]
Μπορεί το ιατρείο του στην Καλαμπάκα και η προσφορά υπηρεσιών ψυχικής υγείας στους πολίτες της ιδιαιτέρας του πατρίδας να λαμβάνει πάντα την αναγκαία προτεραιότητα, όμως ο γιατρός και Διδάκτωρ του Πανεπιστημίου Αθηνών, Χρίστος Λιάπης...

βρήκε τον χρόνο για να μοιραστεί τις ανησυχίες, τις προτάσεις και τους καθημερινούς προβληματισμούς των κατοίκων της Ασπροκκλησιάς, καθώς βρέθηκε ανάμεσά τους, με την ευκαιρία του Αρχιερατικού Εσπερινού που τελέστηκε χθες στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό της Αγίας Τριάδος του χωριού, χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Σταγών και Μετεώρων κ.κ. Θεοκλήτου.

Ο Δρ. Λιάπης δήλωσε σχετικώς:

«Με την ευκαιρία της Μεγάλης Εορτής του Αγίου Πνεύματος, είχα την ευκαιρία να μοιραστώ αισθήματα κατάνυξης, αισιοδοξίας και εσωτερικής γαλήνης, μαζί με τους κατοίκους της Ασπροκκλησιάς, ο Ιερός Ναός της οποίας πανηγυρίζει. Είθε, το Άγιο Πνεύμα να μας φωτίζει όλους και κυρίως τους πολιτικούς ταγούς της πατρίδος μας, στην εκπλήρωση τόσο των συνηθισμένων, αλλά και των υψηλότερων αποστολών που αναλαμβάνουμε, να φέρουμε σε πέρας, με μόνο στόχο τη βελτίωση της ζωής των συνανθρώπων μας. Γιατί, δεν περιμέναμε απλώς την προεκλογική περίοδο για να εξορμήσουμε στα χωριά μας. Προσωπικά, τα ορεινά χωριά της Περιφέρειας Καλαμπάκας τα υπηρέτησα, 15 χρόνια πριν, ως Αγροτικός Ιατρός, ζώντας από κοντά τις αγωνίες των κατοίκων και θέτοντας στην υπηρεσία τους την προστιθέμενη αξία του λειτουργήματός μου. Τώρα, με τη θέση της πατρίδος μας αρκετά δυσχερή, πολλαπλασιάζεται η ανάγκη για ανάληψη πολλαπλών ρόλων και αποστολών ευθύνης, στην εκπλήρωση των οποίων, είθε να έχουμε αρωγό και προστάτιδα την Αγία Τριάδα»

Χρίστος Χ. Λιάπης MD, MSC, PhD
Ψυχίατρος - Διδάκτωρ Παν/μίου Αθηνών



Share on Facebook Share on Twitter

Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια αυτή τη στιγμή.


Ονοματεπώνυμο:
E-mail (Δεν θα δημοσιευθεί):
Σχόλιο:
Συμπληρώστε τον κωδικό:
0L783
Αναζήτηση
Αναζήτηση για:
Κατηγορία:
Ημερομηνία (από/εώς):



ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΕΠΙΣΤΡΟΦΗ Εκτύπωση αυτής της σελίδας
 

 
booked.net


 
Προτεινόμενα άρθρα










































 


  © 2012-2024 :: ekalampaka.gr Κορυφή της σελίδας Πολιτική Απορρήτου   ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ