29/2/2020

   

Αρχική Καλαμπάκα Ελλάδα Κόσμος Αναγνώστες Αθλητικά Παράξενα Tips Web TV Επικοινωνία

 

 

 

 


 
Στην απονομή των βραβείων του ΕΒΕΑ, ο Πρόεδρος του ΚΕΘΕΑ, Χρίστος Λιάπης

Δημοσιεύθηκε από: Αντώνης Βλιώρας  18/01/2020 23:07:04
Στην εκδήλωση για την απονομή των ετήσιων βραβείων του ΕΒΕΑ, παρευρέθηκε, την Τρίτη 14 Ιανουαρίου ο Ψυχίατρος και Διδάκτωρ του Παν/μίου Αθηνών, Χρίστος Χ. Λιάπης, προσκεκλημένος, με τη θεσμική ιδιότητα του Προέδρου του ΚΕΘΕΑ, από τον Πρόεδρο του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Αθηνών, Κωνσταντίνο Μίχαλο...

Ο Δρ. Λιάπης δήλωσε σχετικά:

«Είναι αλήθεια πως η οικονομική συγκυρία αποτυπώνεται ευνοϊκή, όπως προκύπτει και από σχετική έρευνα του ΙΟΒΕ που δημοσιεύθηκε τον περασμένο Δεκέμβριο. Σύμφωνα με αυτήν, ο δείκτης οικονομικού κλίματος διαμορφώθηκε στις 109,5 μονάδες, καταγράφοντας την υψηλότερη τιμή από το 2007, ενώ ο δείκτης καταναλωτικής εμπιστοσύνης, από τον περασμένο Σεπτέμβριο και μετά, κυμαίνεται σταθερά στα μέγιστα επίπεδα των τελευταίων 19 ετών. Όμως, οι ευημερούντες δείκτες δεν αρκούν.

Χρειάζεται η ανάπτυξη να είναι προσανατολισμένη στον «άνθρωπο», με τις αξίες της αλληλεγγύης, της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης και των ίσων ευκαιριών να δίνουν τις συντεταγμένες προς τις οποίες πρέπει να κινείται η Οικονομία και η Κοινωνία μας, αναγνωρίζοντας το δικαίωμα στην επανένταξη, την ευημερία και την αυτοπραγμάτωση και στις ευαίσθητες ομάδες των συνανθρώπων μας που καλούνται να νικήσουν το φάσμα του αποκλεισμού, όπως είναι οι συνάνθρωποί μας οι οποίοι δίνουν καθημερινά τη μάχη της απεξάρτησης.

Για τα εργασιακά τους δικαιώματα και τις προοπτικές απασχόλησης, επιτυχίας και εξέλιξής τους, δίνουμε και εμείς τις καθημερινές θεσμικές και προσωπικές μας μάχες».
Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια αυτή τη στιγμή.


Ονοματεπώνυμο:
E-mail (Δεν θα δημοσιευθεί):
Σχόλιο:
Συμπληρώστε τον κωδικό:
04893
Αναζήτηση
Αναζήτηση για:
Κατηγορία:
Ημερομηνία (από/εώς):ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ Εκτύπωση αυτής της σελίδας
 


 

καιρός Καλαμπάκα


 
Προτεινόμενα άρθρα
 

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Καλαμπάκα 

 

  © 2012-2018 :: ekalampaka.gr Κορυφή της σελίδας Πολιτική Απορρήτου   ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ