16/10/2021

   

Αρχική Καλαμπάκα Ελλάδα Κόσμος Αναγνώστες Αθλητικά Παράξενα Tips Web TV Επικοινωνία

 

 

  

 

 

 

 

 
Στην 85η Διεθνής Έκθεση Θεσσαλονίκης θα συμμετάσχει η Περιφέρεια Θεσσαλίας (11-19/09/2021)

Δημοσιεύθηκε από: Αντώνης Βλιώρας  30/08/2021 10:58:34
H Διεθνής Έκθεση Θεσσαλονίκης είναι η μεγαλύτερη εμπορική έκθεση σε πανελλήνιο επίπεδο και για μία από τις σημαντικότερες εκθέσεις στην ευρύτερη περιοχή των Βαλκανίων. Ως έτος ίδρυσης του θεσμού ορίζεται το 1925 και η πρώτη διοργάνωση τοποθετείται το 1926...

Οι εγκαταστάσεις που φιλοξενούν τους εκθεσιακούς χώρους βρίσκονται στην περιοχή των πανεπιστημίων και κάθε χρόνο κατά τη διάρκεια του Σεπτεμβρίου χιλιάδες έμποροι και εκθέτες από τη Ελλάδα και το εξωτερικό λαμβάνουν μέρος σε αυτή την τεράστια διοργάνωση. Εκτός από τις επαγγελματικές ομάδες η έκθεση είναι ανοικτή στο κοινό και στα πλαίσια αυτής πραγματοποιούνται πολλές εκδηλώσεις όμως συναυλίες γνωστών καλλιτεχνών, πάρτυ και χοροί. Η έκθεση είναι ένας θεσμός για την πόλη και την χώρα αφού τους χώρους της κάθε χρόνο επισκέπτονται πολιτικοί αρχηγοί και επίσημοι προσκεκλημένοι από άλλα κράτη.

Φέτος, η ΔΕΘ θα αποτελέσει την πρώτη μεγάλη Covid Free Έκθεση που θα διοργανωθεί στην Ευρώπη το 2021 και θα θέσει τον οργανωτικό πήχη για όλες τις ανάλογες εκδηλώσεις με δεδομένη την πρόοδο του εμβολιαστικού προγράμματος.

Η φετινή ΔΕΘ θα είναι αφιερωμένη στην Ελλάδα μέσα από το μήνυμα: «85η ΔΕΘ Ελλάδα: Παρελθόν, Παρόν, Μέλλον» παρουσιάζοντας την στο επίκεντρο της εκθεσιακής διοργάνωσης. Τη θέση της Τιμώμενης Χώρας, λοιπόν, στο Περίπτερο 13, θα λάβουν οι 13 Περιφέρειες της χώρας μας με σκοπό να παρουσιαστούν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο μέσα από το τρίπτυχο του φετινού μας «συνθήματος» θα υπάρχει στο Περίπτερο 13 όπου Τιμώμενη Χώρα θα είναι η Ελλάδα ένας διαμορφωμένος χώρος παρουσιάσεων όπου, μετά από προγραμματισμό, θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί δωρεάν με σκοπό να οργανωθούν πολιτιστικά, ιστορικά, εκπαιδευτικά και άλλα γεγονότα που αφορούν την κάθε Περιφέρεια.

Η 85η ΔΕΘ, θα δώσει έμφαση στην επιχειρηματικότητα, την καινοτομία, την τεχνολογία και τον πολιτισμό και θα προσελκύσει τη συμμετοχή αντιπροσωπευτικών επιχειρήσεων και φορέων από όλη την Ελλάδα, αλλά και ξένων συμμετοχών.

Παράλληλα, θα διαθέτει και ψυχαγωγικά χαρακτηριστικά, τα οποία θα αποτελέσουν πόλο έλξης για επισκέπτες όλων των ηλικιών.

Η 85η ΔΕΘ θα υλοποιηθεί παράλληλα με το Thessaloniki Helexpo Forum, τη θεσμοθετημένη πλατφόρμα διαλόγου για όλα τα μεγάλα αναπτυξιακά και οικονομικά ζητήματα, που στη 2η χρονιά της θα φιλοξενήσει από τις 13-17 Σεπτεμβρίου την πολιτική και επιχειρηματική ηγεσία, θίγοντας και όλα τα κρίσιμα θέματα, τα οποία έχουν αναδειχθεί μέσα στην πανδημία.

Από τα δεκάδες διαφορετικά πάνελ του θα περάσουν υπουργοί, εκπρόσωποι κομμάτων, επιχειρηματικών φορέων, συνδέσμων, επιχειρήσεων και της αυτοδιοίκησης, αλλά και θεσμικοί παράγοντες, που θα συζητήσουν για τις συνέπειες της πρωτοφανούς υγειονομικής κρίσης και για την επόμενη ημέρα και τις προκλήσεις της.

Στόχος της Περιφέρειας Θεσσαλίας με τη συμμετοχή της είναι η προβολή του αναπτυξιακού, πολιτιστικού και τουριστικού προγράμματος της Περιφέρειας Θεσσαλίας, η στήριξη των επιχειρήσεων καθώς και η ανάπτυξη σχέσεων της Περιφέρειας μας με άλλες Περιφέρειες.

Συμμετοχή Περιφέρειας Θεσσαλίας με περίπτερο 60 τ.μ.: 15000 επιπλέον ΦΠΑ
Ενοικίαση χώρου, κατασκευή - εξοπλισμός περιπτέρου, εκτυπώσεις, τεχνική βοήθεια
Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια αυτή τη στιγμή.


Ονοματεπώνυμο:
E-mail (Δεν θα δημοσιευθεί):
Σχόλιο:
Συμπληρώστε τον κωδικό:
LXHJT
Αναζήτηση
Αναζήτηση για:
Κατηγορία:
Ημερομηνία (από/εώς):ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ Εκτύπωση αυτής της σελίδας
 

 


 
Προτεινόμενα άρθρα

 


  © 2012-2021 :: ekalampaka.gr Κορυφή της σελίδας Πολιτική Απορρήτου   ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ