facebook  youtube  twitter  instagram 29/3/2024
chicken time diner rapsodia
ekalampaka.gr

 




Στη Βιβλιοθήκη ο Λάκης Λαζόπουλος για την παρουσίαση του βιβλίου του «Άλλες γυναίκες φοράνε τα φουστάνια σου» [21 φώτος]

Δημοσιεύθηκε από: Αντώνης Βλιώρας  02/06/2022 19:16:10
Στη Βιβλιοθήκη ο Λάκης Λαζόπουλος για την παρουσίαση του βιβλίου του «Άλλες γυναίκες φοράνε τα φουστάνια σου» [21 φώτος]

Στη Βιβλιοθήκη Καλαμπάκας πραγματοποιήθηκε απόψε η παρουσίαση του νέου βιβλίου του πολύ αγαπητού στο κοινό κ. Λάκη Λαζόπουλου, που τιτλοφορείται  «Άλλες γυναίκες φοράνε τα φουστάνια σου» και κυκλοφορεί από τις Εκδόσεις Διόπτρα.

Ο γνωστός καλλιτέχνης, πριν την παρουσίαση, ξεναγήθηκε στο χώρο της Βιβλιοθήκης από τη Διευθύντρια, Θεόπη Κατσιαμάνη, και συνομίλησε με το φιλαναγνωστικό κοινό που παρακολούθησε την εκδήλωση-βιβλιοπαρουσίαση.

Ο κ. Λαζόπουλος μέσα από τις σελίδες του βιβλίου του διηγείται το χρονικό της πάλης της αγαπημένης του συζύγου Τασούλας με τη νόσο του καρκίνου. Όπως ο ίδιος αναφέρει: «Είναι ένα θηρίο που δεν μπορείς να του κάνεις τον μάγκα. Μία ελπίδα έχεις μόνο. Να σε λυπηθεί το θηρίο και να σε αφήσει». Στο κείμενο ο συγγραφέας ξεγυμνώνεται συναισθηματικά στους αναγνώστες του, μοιράζεται μαζί τους αναμνήσεις από τη γνωριμία, τη σχέση και τον κοινό βίο με την σύζυγο του και περιγράφει στιγμές, πότε ευχάριστες και πότε δυσάρεστες, που έχουν χαραχτεί στη μνήμη και τη καρδιά του.

Πρόκειται για μια κατάθεση ψυχής, ένα συνονθύλευμα συναισθημάτων και την επιθυμία της συζύγου του τα φουστάνια της να δοθούν στις φυλακισμένες του Κορυδαλλού, που έμελλε να γίνει και ο τίτλος του βιβλίου του.



Share on Facebook Share on Twitter

Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια αυτή τη στιγμή.


Ονοματεπώνυμο:
E-mail (Δεν θα δημοσιευθεί):
Σχόλιο:
Συμπληρώστε τον κωδικό:
Q14N9
Αναζήτηση
Αναζήτηση για:
Κατηγορία:
Ημερομηνία (από/εώς):



ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΕΠΙΣΤΡΟΦΗ Εκτύπωση αυτής της σελίδας
 

 


booked.net


 
Προτεινόμενα άρθρα




































 


  © 2012-2024 :: ekalampaka.gr Κορυφή της σελίδας Πολιτική Απορρήτου   ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ