15/8/2022
    

   

Αρχική Καλαμπάκα Ελλάδα Κόσμος Αναγνώστες Αθλητικά Παράξενα Tips Web TV Επικοινωνία

 

 

 

 

 

 

 


Στη Βιβλιοθήκη Καλαμπάκας ο Χατζηγάκης

Δημοσιεύθηκε από: Αντώνης Βλιώρας  06/04/2022 19:31:02

Την Βιβλιοθήκη της Καλαμπάκας επισκέφθηκε ο Μικέλης Χατζηγάκης ο οποίος έμεινε ενθουσιασμένος από το έργο που έχει γίνει και την χαρακτήρισε «κόσμημα» για την Καλαμπάκα και όλο τον νομό Τρικάλων. Συγκεκριμένα μετά την επίσκεψη ο Χατζηγάκης δήλωσε:

«Η γνώση είναι δύναμη. Η αγάπη για μάθηση και η απόκτηση γνώσεων είναι μια διαδικασία που όσο νωρίτερα ξεκινήσει για κάποιον τόσο το καλύτερο. Και με τη μεγάλη δωρεά της Ελληνοαμερικανίδας Κατερίνας-Νταϊάνα Δημουλά – Μέρριαμ έγινε η ανακατασκευή και η ανακαίνιση της Βιβλιοθήκης της Καλαμπάκας. Είχα την χαρά να την επισκεφτώ και να με ξεναγήσει ο Απόστολος Ηλιόπουλος, καθηγητής IT στις ΗΠΑ και ενορχηστρωτής του όλου εγχειρήματος, και έμεινα ενθουσιασμένος με την δημιουργία ενός μοντέρνου και εξελιγμένου χώρου μάθησης για μικρούς και μεγάλους.

Τα παιδιά έχουν πρόσβαση όχι μόνο σε πολλά βιβλία αλλά και σε ψηφιακές διαδραστικές αίθουσες με σύγχρονα οπτικοακουστικά εργαλεία τα οποία ενισχύουν τις μαθησιακές τους δυνατότητες. Αυτό το έργο αποτελεί πραγματικό κόσμημα για την Καλαμπάκα, τα Μετέωρα αλλά όλο τον νομό. Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στην Κατερίνα-Νταϊάνα Δημουλά – Μέρριαμ για την προσφορά της. Όπως αξίζουν συγχαρητήρια στον Απόστολο Ηλιόπουλο και όλους τους συντελεστές που στηρίζουν την Βιβλιοθήκη. Μακάρι να συνεχίσουν με το ίδιο μεράκι. Άλλωστε, οι χώρες και οι κοινωνίες που προοδεύουν περισσότερο σήμερα είναι αυτές που δίνουν έμφαση και επιβραβεύουν τη γνώση».
Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια αυτή τη στιγμή.


Ονοματεπώνυμο:
E-mail (Δεν θα δημοσιευθεί):
Σχόλιο:
Συμπληρώστε τον κωδικό:
W3RTE
Αναζήτηση
Αναζήτηση για:
Κατηγορία:
Ημερομηνία (από/εώς):ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ Εκτύπωση αυτής της σελίδας
 

 

booked.net


 
Προτεινόμενα άρθρα
 


  © 2012-2022 :: ekalampaka.gr Κορυφή της σελίδας Πολιτική Απορρήτου   ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ