6/5/2021

   

Αρχική Καλαμπάκα Ελλάδα Κόσμος Αναγνώστες Αθλητικά Παράξενα Tips Web TV Επικοινωνία

 

 

 

 

 

 

 

 
Στη Θεραπευτική Κοινότητα του ΚΕΘΕΑ στα Ιωάννινα, γιόρτασε το Πάσχα ο Χρίστος Λιάπης

Δημοσιεύθηκε από: Αντώνης Βλιώρας  02/05/2021 20:33:04
Μαζί με τα μέλη της Θεραπευτικής Κοινότητας του ΚΕΘΕΑ ΗΠΕΙΡΟΣ, στα Ιωάννινα, γιόρτασε την ημέρα του Πάσχα ο Πρόεδρος του ΔΣ του ΚΕΘΕΑ, Ψυχίατρος και Διδάκτωρ του Παν/μίου Αθηνών, Χρίστος Λιάπης...

Ο Δρ. Λιάπης υπογράμμισε:

«Την ξεχωριστή σημασία της ημέρας της Λαμπρής που μας δίνει την αναστάσιμη ευκαιρία να γιορτάσουμε όλοι μαζί την αναγέννηση του εαυτού μας. Μια αναγέννηση που ως προσπάθεια αναδημιουργίας ενός ποιοτικότερου νοήματος ζωής, υλοποιείται καθημερινά στις Θεραπευτικές Κοινότητες του ΚΕΘΕΑ.

Για αυτό, φέτος, επέλεξα να περάσω το Πάσχα με τα παιδιά που δίνουν τη μάχη της απεξάρτησης και το θεραπευτικό μας προσωπικό, εδώ στα Γιάννενα, εδώ στην Ήπειρο, που ενισχύεται με νέες δομές. Γιατί, όχι μόνον δεν κλείνουμε, αλλά γιορτάζουμε όλοι μαζί τη συνέχιση της προσφοράς και την ενδυνάμωση της υψηλής μας αποστολής. Μιας αποστολής που νοηματοδοτεί και επαληθεύει τα μηνύματα της αγάπης προς τον συνάνθρωπο, της αλληλεγγύης και της αλληλοπεριχώρησης.

Το ΚΕΘΕΑ είναι εδώ και οι κοινότητές μας, ανοικτές στην κοινωνία και τους πολίτες, εκπληρώνουν με ζήλο και αποτελεσματικότητα το χρέος τους, στέλνοντας τους παλμούς της νίκης της ζωής απέναντι στις δυνάμεις της φθοράς».
Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια αυτή τη στιγμή.


Ονοματεπώνυμο:
E-mail (Δεν θα δημοσιευθεί):
Σχόλιο:
Συμπληρώστε τον κωδικό:
DOXBL
Αναζήτηση
Αναζήτηση για:
Κατηγορία:
Ημερομηνία (από/εώς):ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ Εκτύπωση αυτής της σελίδας
 


 

booked.net


 
Προτεινόμενα άρθρα
 

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Καλαμπάκα 

 

  © 2012-2018 :: ekalampaka.gr Κορυφή της σελίδας Πολιτική Απορρήτου   ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ