facebook  youtube  twitter  instagram 29/3/2024
chicken time diner rapsodia
ekalampaka.gr

 




Στη συνεδρίαση της Επιτροπής Προστασίας Περιβάλλοντος ο Θανάσης Λιούτας για την περιβαλλοντική εκπαίδευση

Δημοσιεύθηκε από: Αντώνης Βλιώρας  30/06/2020 17:52:48
Στη συνεδρίαση της Επιτροπής Προστασίας Περιβάλλοντος ο Θανάσης Λιούτας για την περιβαλλοντική εκπαίδευση

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Στη συνεδρίαση της Επιτροπής Προστασίας Περιβάλλοντος, με κεντρικό ομιλητή τον Υφυπουργό Παιδείας, κ. Βασίλη Διγαλάκη, συμμετείχε ο βουλευτής της ΝΔ, Θανάσης Λιούτας, με θέμα το περιβάλλον και την τριτοβάθμια εκπαίδευση...

Στη διάρκεια της συνεδρίασης ο Τρικαλινός βουλευτής τοποθετήθηκε, υπογραμμίζοντας ότι η περιβαλλοντική εκπαίδευση στην τριτοβάθμια, καθώς και σε όλες τις εκπαιδευτικές βαθμίδες, είναι μείζονος σημασίας για τη διαμόρφωση περιβαλλοντικής συνείδησης.

«Η περιβαλλοντική συνείδηση είναι ο θεμέλιος λίθος για την αντιμετώπιση των δυσμενών συνεπειών της κλιματικής αλλαγής».

«Για τη δημιουργία και την ενίσχυση μιας περιβαλλοντικά φιλικής στάσης ζωής, καθώς και για τον μείζονα σκοπό της βιώσιμης ανάπτυξης, συνεχείς στόχοι μας πρέπει να είναι η ενίσχυση της έρευνας, η σύνδεση της γνώσης με την κοινωνία, τα ανοικτά πανεπιστήμια, καθώς και η ανοικτή και ίση πρόσβαση στη γνώση.

Στόχος μας πρέπει να είναι η γέννηση της τεχνολογίας και της καινοτομίας ως ασπίδες προστασίας από τις επιπτώσεις της κλιματικής αλλαγής.

Στόχος μας επίσης πρέπει να είναι η εφαρμογή της τεχνολογίας στην πράξη, ώστε τα ευεργετικά αποτελέσματα άμεσα να λειτουργούν θωρακίζοντας το εισόδημα, το περιβάλλον και την ανθρώπινη ζωή».

Ο Θανάσης Λιούτας ολοκλήρωσε την τοποθέτησή του, τονίζοντας ότι, «Η ένταση της κλιματικής αλλαγής μας οδηγεί όλους προ των ευθυνών μας. Απαιτείται από όλους μας να καταβάλλουμε τα μέγιστα, ώστε να ανταποκριθούμε απέναντι στο κρίσιμο αυτό πρόβλημα, να προστατέψουμε το περιβάλλον και να διαμορφώσουμε ένα καλύτερο μέλλον για τα παιδιά μας».



Share on Facebook Share on Twitter

Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια αυτή τη στιγμή.


Ονοματεπώνυμο:
E-mail (Δεν θα δημοσιευθεί):
Σχόλιο:
Συμπληρώστε τον κωδικό:
26125
Αναζήτηση
Αναζήτηση για:
Κατηγορία:
Ημερομηνία (από/εώς):



ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΕΠΙΣΤΡΟΦΗ Εκτύπωση αυτής της σελίδας
 

 


booked.net


 
Προτεινόμενα άρθρα




































 


  © 2012-2024 :: ekalampaka.gr Κορυφή της σελίδας Πολιτική Απορρήτου   ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ