facebook  youtube  twitter  instagram 24/4/2024
chicken time diner rapsodia
ekalampaka.gr


 



Στερνή μου γνώση να σε είχα πρώτα

Δημοσιεύθηκε από: ΟΧΙάς  22/01/2021 10:31:46
Στερνή μου γνώση να σε είχα πρώτα
Αν και είμαστε μαντρωμένοι, αυτό δεν σημαίνει ότι λείπουν τα πηγαδάκια στα παγκάκια. Βαρέθηκαν, κουράστηκαν, μπούχτισαν, με τον covid 19. Άρχισαν πάλι να ασχολούνται με τα του δήμου...

Λίγο οι τσακωμοί και οι εντάσεις, λίγο τα ξύλινα σπιτάκια, λίγο το σκυλόσημο, λίγο οι εμφανίσεις στα χωριά με αφορμή τα τεστ που κάνει ο ΕΟΔΥ, λίγο οι καθυστερήσεις των έργων, δίνουν αφορμή για συγκρίσεις με τους προηγούμενους.

Αν και πέρασε ενάμισι χρόνος, αν και δεν εμφανίζονται σε περιφορές, και μαζώξεις λόγω περιοριστικών μέτρων ο κόσμος δεν ξεχνά τα «κατορθώματα» τους και τις συμπεριφορές τους. Ξενία, αδόμητη ζώνη, Κωνστάντιο σχολή, προεδρικό διάταγμα, ακυρώσεις αποφάσεων δημοτικού συμβουλίου, εκπτώσεις σε συνδέσεις αποχετευτικού εις υγείαν των συνεπών πολιτών κ.α.

σύγκριση καταλυτική. Η μνήμη ενεργή. Γιατί, σου λένε «σκέψου να μας κυβερνούσε ο άλλος». Όλα αυτά τριγυρίζουν στο μυαλό κάθε πολίτη. Πρωταθλητές και οι δύο στις απευθείας αναθέσεις, και στις ακυρώσεις αποφάσεων του δημοτικού συμβουλίου από την περιφέρεια. Το ίδιο κυκλοφοριακό μπάχαλο στο κέντρο της πόλης.

Ευτυχώς που ο κορωνοϊός σταμάτησε τη διεξαγωγή εκδηλώσεων και γλιτώσαμε τα έξοδα για τυλιχτά, και όπως πάει και τα έξοδα για τα συσσίτια φασολάδας και λαγάνας.

Προς το παρόν υπομονή, ας παρηγορηθούμε με το ολότελα καλή και η Παναγιώταινα.

ΟΧΙάς



Share on Facebook Share on Twitter

Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια αυτή τη στιγμή.


Ονοματεπώνυμο:
E-mail (Δεν θα δημοσιευθεί):
Σχόλιο:
Συμπληρώστε τον κωδικό:
2Q01N
Αναζήτηση
Αναζήτηση για:
Κατηγορία:
Ημερομηνία (από/εώς):



ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΕΠΙΣΤΡΟΦΗ Εκτύπωση αυτής της σελίδας
 

 
booked.net


 
Προτεινόμενα άρθρα










































 


  © 2012-2024 :: ekalampaka.gr Κορυφή της σελίδας Πολιτική Απορρήτου   ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ