27/6/2019

   

Αρχική Καλαμπάκα Ελλάδα Κόσμος Αναγνώστες Αθλητικά Παράξενα Tips Web TV Επικοινωνία

  

 

 

 ΣΠΥΡΟΣ ΘΕΜΕΛΗΣ - 6974527312

ΣΠΥΡΟΣ ΘΕΜΕΛΗΣ
Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Μετεώρων
με το συνδυασμό «ΔΥΝΑΜΗ ΕΥΘΥΝΗΣ»
του Χρήστου Σινάνη

Γεννήθηκε το 1985. Είναι γιος του Ιωάννη και της Βάιας και είναι παντρεμένος με τη Χαρούλα Μέλλιου με την οποία έχει αποκτήσει δύο παιδιά, το Γιάννη και την Ηλιάννα. Ασκεί το επάγγελμα του ηλεκτρολόγου εγκαταστάσεων σε συνεργασία με τον πατέρα του. Επίσης έχει δουλέψει σε διάφορες εταιρείες ως ηλεκτρολόγος και χειριστής μηχανημάτων.

Έχει ασχοληθεί με τον αθλητισμό έχοντας θέση στη διοίκηση του Πανχασιακού Γάβρου αλλά και ως παίκτης στην ομάδα αυτή, καθώς και στον Άγιαξ Ασπροκκλησιάς, στον Αγιοφυλλικό Αγιοφύλλου και στην ομάδα του Βυτουμά όπου συμμετέχει έως και σήμερα.

Έχει υπάρξει ακόμη αντιπρόεδρος του δημοτικού συλλόγου και είναι μέλος του Μορφωτικού Συλλόγου και της Διοίκησης της Ομάδας Πρωτοβουλίας Χασιωτών. Έχει διατελέσει επί πολλά έτη μέλος της ΟΝΝΕΔ όπου είχε εκλεγεί και αντιπρόεδρος.

  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
• Κ.: 6974527312


Σπύρος Θεμέλης, ο δραστήριος και φέρελπις νέος που θα κάνει τη διαφορά στο Γενικό Χασίων

Η οικογένεια Θεμέλη δε χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις. Με καταγωγή από το Γάβρο Καλαμπάκας, διατηρεί μεταξύ άλλων, την επιτυχημένη επιχείρηση ηλεκτρολογικών έργων, γνωστή σε κάθε γωνιά του δήμου μας για την επαγγελματική συνέπεια και αποτελεσματικότητα.

Η υπόθεση είναι άκρως οικογενειακή και ο Σπύρος, στα χνάρια του πατέρα του Γιάννη, χαρακτηρίζεται από τελειομανία με ό,τι καταπιάνεται, ενώ αναλαμβάνει να φέρει εις πέρας κάθε έργο που του ανατίθεται. Σίγουρα οι περισσότεροι κάπου θα τον έχετε πετύχει με το καλαθοφόρο όχημα της επιχείρησης, να εργάζεται χωρίς ωράριο προκειμένου να μη μείνει καμιά λάμπα στο δήμο μας καμένη.

Ο Σπύρος Θέμελης προέρχεται από μία οικογένεια πολύ δεμένη, μία οικογένεια που χαίρει του απόλυτου σεβασμού και εκτίμησης όχι μόνο των συγχωριανών του στο Γάβρο, αλλά και των συνδημοτών μας σε όλα τα Χάσια και την ευρύτερη περιοχή. Και όχι χωρίς λόγο.

Η απόφασή του να ασχοληθεί με τα κοινά σίγουρα δεν ήταν μία απόφαση βεβιασμένη που την έλαβε «ελαφρά τη καρδία» ή από υστεροβουλία. Ο σκοπός του είναι να βοηθήσει τον τόπο του, να ακουστεί η φωνή των συνδημοτών του και να λυθούν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν καθημερινά. Είμαστε σίγουροι πως δεν θα σταματήσει μέχρι να τα καταφέρει και δεν θα δεχτεί καμία έκπτωση στις αξίες, τα πιστεύω και τους στόχους του.

Εμείς από το ekalampaka.gr του ευχόμαστε καλή επιτυχία στην εκλογική μάχη που ανοίγεται μπροστά του.

(άρθρο - 23/3/2019)

Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια αυτή τη στιγμή.


Ονοματεπώνυμο:
E-mail (Δεν θα δημοσιευθεί):
Σχόλιο:
Συμπληρώστε τον κωδικό:
1N89K
Αναζήτηση
Αναζήτηση για:
Κατηγορία:
Ημερομηνία (από/εώς):ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ Εκτύπωση αυτής της σελίδας
 


 

καιρός Καλαμπάκα


 
Προτεινόμενα άρθρα
 

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Καλαμπάκα 

 

  © 2012-2018 :: ekalampaka.gr Κορυφή της σελίδας Πολιτική Απορρήτου   ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ