facebook  youtube  twitter  instagram 23/4/2024
chicken time diner rapsodia
ekalampaka.gr


 



ΣΩΤΗΡΗΣ Β. ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΟΣ - 6937180075

ΣΩΤΗΡΗΣ Β. ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΟΣ
Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Μετεώρων
με το συνδυασμό «NEO ΞΕΚΙΝΗΜΑ - ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ ΔΗΜΟΣ» του Θοδωρή Αλέκου


Γεννήθηκα το 1978 στην Καλαμπάκα. Ολοκληρώνοντας τη φοίτησή μου στη δευτεροβάθμια εκπαίδευση μετέβην στη Ξάνθη προκειμένου να ακολουθήσω ακαδημαϊκές σπουδές στο Τμήμα Πολιτικών Μηχανικών της Πολυτεχνικής Σχολής του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης.

Λαμβάνοντας το πτυχίο του Πολιτικού Μηχανικού και αφού υπηρέτησα τη στρατιωτική μου θητεία, επέστρεψα στη γενέτειρά μου Καλαμπάκα, όπου και δραστηριοποιούμαι επαγγελματικά από το 2005, διατηρώντας τεχνικό γραφείο (Γκέκα 1).

Κατά το παρελθόν έχω απασχοληθεί ως Επιβλέπων Μηχανικός σε κατασκευαστική εταιρεία και ως Ειδικός συνεργάτης - Πολιτικός Μηχανικός του πρώην Δήμου Μαλακασίου.

Από πολύ νωρίς θέλησα να ασχοληθώ με τα κοινά επιχειρώντας να συμβάλω στη βελτίωση της καθημερινότητας των συμπολιτών μου και στην ανάπτυξη του τόπου καταγωγής μου. Οι συνδημότες μου δήλωσαν εμπράκτως την εμπιστοσύνη τους στο πρόσωπό μου στις δημοτικές εκλογές του 2010, καθώς με την καθοριστική ψήφο τους εξελέγην Δημοτικός Σύμβουλος.

Την περίοδο 01/01/2013 - 21/08/2014, άσκησα τα καθήκοντα του Αντιδημάρχου Έργων - Υποδομών - Πολιτικής Προστασίας & Αμαξοστασίου που μου ανέθεσε τότε ο Δήμαρχος, Δημήτρης Σακελλαρίου. Από αυτή τη θέση ευθύνης ανέλαβα την ολοκλήρωση της εκτέλεσης δεκάδων έργων αρμοδιότητάς μου βελτιώνοντας τις υποδομές ανταποκρινόμενος στα αντίστοιχα αιτήματα των συνδημοτών μου κυρίως στις Τοπικές Κοινότητες του Δήμου μας.

Στις Δημοτικές Εκλογές του 2015 επανεξελέγην Δημοτικός Σύμβουλος με το συνδυασμό του Δημήτρη Σακελλαρίου και από τον Οκτώβριο του 2018 εξελέγην Αντιπρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Μετεώρων.

Κατά την πορεία μου στον πολιτικό χώρο διετέλεσα Γραμματέας Τ.Ο. ΠΑ.ΣΟ.Κ. Καλαμπάκας (2008 - 2013) και Γραμματέας Ν.Ε. ΠΑ.ΣΟ.Κ. Τρικάλων (2013 - Νοέμβριος 2014).

  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
• Διεύθυνση: ΓΚΕΚΑ 1 - 422 00 Καλαμπάκα
• Τ.-F.: 2432400131 - 2432023210
• Κ.: 6937180075
• Email: [email protected]


ΔΗΛΩΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑΣ

Η αγάπη για τον τόπο μου, αλλά και η ανάγκη να προχωρήσουμε όλοι μαζί δυναμικά μπροστά, χωρίς άλλες αναβολές κι αχρείαστα πισωγυρίσματα, με παρακίνησαν να είμαι ξανά υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος.

Η εμπιστοσύνη του υποψήφιου Δημάρχου, Θοδωρή Αλέκου, στο πρόσωπό μου, μέσω της προσκλήσεώς του στον συνδυασμό «ΝΕΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ - ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ ΔΗΜΟΣ», με τιμά ιδιαίτερα. Αποφάσισα να ανταποκριθώ θετικά στο κάλεσμα αυτό.

Με τον κ. Αλέκο μας συνδέει αξιόλογη κοινή πορεία στα δημοτικά δρώμενα, όταν ως συνυποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι και μετέπειτα αντιδήμαρχοι δουλέψαμε σκληρά και με επιμονή για να αναβαθμίσουμε τις υπηρεσίες του Δήμου και γενικότερα την ποιότητα ζωής σε πόλη και χωριά. Η προσπάθειά μας, δυστυχώς, εγκαταλείφθηκε. Την περασμένη τετραετία χαρακτήρισαν η αναβλητικότητα, τα πισωγυρίσματα, η έλλειψη σημαντικών πρωτοβουλιών και δράσεων, η αναποτελεσματικότητα. Χάθηκαν σημαντικές ευκαιρίες και χρόνος.

Θέλω με την υποψηφιότητά μου στις δημοτικές εκλογές του Μαΐου:

• Να βοηθήσω να πιάσουμε ξανά το χαμένο νήμα των θετικών δράσεων και πρωτοβουλιών.

• Να αξιοποιήσουμε τα συγκριτικά πλεονεκτήματα και τις ανεκμετάλλευτες δυνατότητες του τόπου μας.

• Να προχωρήσουμε όλοι μαζί μπροστά, χωρίς πειραματισμούς, αλλά και χωρίς αναβολές σε όλα τα σημαντικά που πρέπει να γίνουν.

• Να πάμε μπροστά με σιγουριά και ασφάλεια.

Απαιτείται γι’ αυτό εμπειρία, γνώση, υπευθυνότητα αλλά επίσης τόλμη και ανανέωση.

Με φάρο αυτές τις αξίες υποβάλλω σήμερα την υποψηφιότητά μου και ρίχνομαι κι εγώ στη μάχη για να αλλάξουμε σελίδα.

ΣΩΤΗΡΗΣ ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΟΣ

Διπλωματούχος Πολιτικός Μηχανικός Δ.Π.Θ.
Ενεργειακός Επιθεωρητής - Ελεγκτής Δόμησης
Αντιπρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Μετεώρων




Share on Facebook Share on Twitter

Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια αυτή τη στιγμή.


Ονοματεπώνυμο:
E-mail (Δεν θα δημοσιευθεί):
Σχόλιο:
Συμπληρώστε τον κωδικό:
72560
Αναζήτηση
Αναζήτηση για:
Κατηγορία:
Ημερομηνία (από/εώς):



ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΕΠΙΣΤΡΟΦΗ Εκτύπωση αυτής της σελίδας
 

 
booked.net


 
Προτεινόμενα άρθρα









































 


  © 2012-2024 :: ekalampaka.gr Κορυφή της σελίδας Πολιτική Απορρήτου   ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ