facebook  youtube  twitter  instagram 20/4/2024
chicken time diner rapsodia
ekalampaka.gr


 



Σωτήρια η επέμβαση του Καλαμπακιώτη αστυνομικού Βαγγέλη Παπακώστα [ΣΧΛ]

Δημοσιεύθηκε από: Αντώνης Βλιώρας  26/03/2022 22:19:14
Σωτήρια η επέμβαση του Καλαμπακιώτη αστυνομικού Βαγγέλη Παπακώστα [ΣΧΛ]

Σωτήρια αποδείχθηκε η επέμβαση του Καλαμπακιώτη Αστυνομικού Βαγγέλη Παπακώστα, για τη ζωή ενός συνανθρώπου μας που λιποθύμησε βρισκόμενος σε ταβέρνα του νομού μας.

Ο Βαγγέλης, που βρισκόταν σε διπλανό τραπέζι, αμέσως αντέδρασε και με τη βοήθεια των συναδέλφων του, Γρηγόρη Κουκουσούλη και Σπύρου Γωγάκη, με τους οποίους συνέτρωγε, έσπευσαν να του παράσχουν τις πρώτες βοήθειες. Όπως διαπίστωσαν η γλώσσα του άτυχου άνδρα είχε γυρίσει, με το συμπολίτη μας  ψύχραιμο να παρεμβαίνει και να επαναφέρει τη γλώσσα του ανθρώπου. Ευτυχώς όλα πήγαν καλά και ο άτυχος άνδρας συνήλθε άμεσα.

Αξίζει να επισημάνουμε και να εξάρουμε το γεγονός ότι οι αστυνομικοί καλούνται πολλές φορές στο πλαίσιο των καθηκόντων τους, αλλά και εκτός υπηρεσίας αρκετοί εξ αυτών, να σώσουν ζωές με καίριες επεμβάσεις όπως με την παροχή πρώτων βοηθειών και με ψύχραιμο χειρισμό περιστατικών όπου ανθρώπινες ζωές τίθενται σε άμεσο κίνδυνο.

Πάντως, για να ελαφρύνουμε το κλίμα, ο Βαγγέλης θα έχει και …ένα ενθύμιο για να θυμάται το περιστατικό που βίωσε, αφού ο άτυχος άνδρας που έσωσε, του δάγκωσε αντανακλαστικά το χέρι κατά την προσπάθεια να του επαναφέρει τη γλώσσα.


Share on Facebook Share on Twitter

Σχόλια
Προσθήκη σχολίου
Michalis Malatras (27/3/2022 1:48:36 μμ):

Καλό Θα ήταν όχι μόνο οι αστυνομικοί αλλά και οι απλοί πολίτες να εκπεδεύονται στις πρώτες βοήθειες αφού αποδεδειγμένα σώζουν ζωές!!!!


Ονοματεπώνυμο:
E-mail (Δεν θα δημοσιευθεί):
Σχόλιο:
Συμπληρώστε τον κωδικό:
61560
Αναζήτηση
Αναζήτηση για:
Κατηγορία:
Ημερομηνία (από/εώς):



ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΕΠΙΣΤΡΟΦΗ Εκτύπωση αυτής της σελίδας
 

 
booked.net


 
Προτεινόμενα άρθρα










































 


  © 2012-2024 :: ekalampaka.gr Κορυφή της σελίδας Πολιτική Απορρήτου   ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ