facebook  youtube  twitter  instagram 29/3/2024
chicken time diner rapsodia
ekalampaka.gr

 




Σοκ στη Μονή Πετράκη: Ιερέας έριξε βιτριόλι σε επτά Μητροπολίτες - Μεταφέρθηκαν στο «Λαϊκό»

Δημοσιεύθηκε από: Αντώνης Βλιώρας  23/06/2021 20:35:13
Σοκ στη Μονή Πετράκη: Ιερέας έριξε βιτριόλι σε επτά Μητροπολίτες - Μεταφέρθηκαν στο «Λαϊκό»
Δέκα είναι συνολικά οι τραυματίες από την επίθεση ιερέα με καυστικό υγρό που σημειώθηκε το απόγευμα της Τετάρτης στη Μονή Πετράκη στο Κολωνάκι...

Επίθεση με βιτριόλι δέχθηκαν επτά Μητροπολίτες, δύο δικηγόροι και ένας φύλακας της Μονής Πετράκη στο Κολωνάκι από εγκαλούμενο ιερέα της Μητρόπολης Βέροιας.

Αναλυτικότερα, θύματα της επίθεσης με καυστικό υγρό είναι οι μητροπολίτες Κασσανδρείας Νικόδημος, Άρτας Καλλίνικος, Δρυινουπόλεως Ανδρέας, Ζακύνθου Διονύσιος Δ', Κηφισιάς Κύριλλος, Γουμενίσσης Δημήτριος και Γλυφάδας Αντώνιος.  Εκτός από τους μητροπολίτες τραυματίστηκε επίσης κι ένας αστυνομικός, ενώ πληροφορίες αναφέρουν ότι υπήρξε τραυματισμός και δύο ακόμα ατόμων.

Οι τρεις από τους επτά τραυματίες μητροπολίτες φέρονται να έχουν εκτεταμένα εγκαύματα (ακόμα και στο πρόσωπο). Μάλιστα ένας από αυτούς, όπως ανακοίνωσε ο υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας από το Λαϊκό Νοσοκομείο, διακομίζεται στην πλαστική χειρουργική του ΚΑΤ, ενώ θα υπάρξουν και διακομιδές στο Γεννηματά και συγκεκριμένα στον Οφθαλμολογική Κλινική.

Ιερέας υπό καθαίρεση ο δράστης

Οι μητροπολίτες δέχτηκαν επίθεση με καυστικό υγρό από ιερέα που δικαζόταν από το Συνοδικό Δικαστήριο και επρόκειτο να καθαιρεθεί. Ο συγκεκριμένος ιερέας ανήκε στο δυναμικό της Μητρόπολης Βέροιας και είχε καθαιρεθεί ήδη σε πρώτο βαθμό για υπόθεση που σχετίζεται με ναρκωτικά και την Τετάρτη το δευτεροβάθμιο Συνοδικό Δικαστήριο ετοιμαζόταν αν επικυρώσει την καθαίρεση.

Το χρονικό της επίθεσης

Το απόγευμα της Τετάρτης ήταν σε εξέλιξη Συνοδικό Δικαστήριο στη Μονή Πετράκη, όταν ξαφνικά ιερέας πέταξε στους Μητροπολίτες καυστικό υγρό στο πρόσωπο και στο σώμα. Πληροφορίες αναφέρουν πως πρόκειται για βιτριόλι.

Την ώρα που ήταν σε εξέλιξη η Ιερά Σύνοδος γι’ αυτό το θέμα ο ιερέας ο οποίος κατηγορείται και ήταν υπό καθαίρεση έβγαλε ξαφνικά ένα μπουκάλι και πέταξε στους μητροπολίτες το καυστικό υγρό. Ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ έσπευσαν στο σημείο ενώ επί τόπου βρέθηκαν και ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις για να αποκλείσουν το χώρο της επίθεσης.

ethnos.gr, skai.gr



Share on Facebook Share on Twitter

Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια αυτή τη στιγμή.


Ονοματεπώνυμο:
E-mail (Δεν θα δημοσιευθεί):
Σχόλιο:
Συμπληρώστε τον κωδικό:
N9ILV
Αναζήτηση
Αναζήτηση για:
Κατηγορία:
Ημερομηνία (από/εώς):



ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΕΠΙΣΤΡΟΦΗ Εκτύπωση αυτής της σελίδας
 

 


booked.net


 
Προτεινόμενα άρθρα




































 


  © 2012-2024 :: ekalampaka.gr Κορυφή της σελίδας Πολιτική Απορρήτου   ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ