facebook  youtube  twitter  instagram 28/3/2024
chicken time diner rapsodia
ekalampaka.gr

 




Σκρέκας: Σε 2.196 αγρότες των Τρικάλων θα δοθούν 6.200.000 ευρώ

Δημοσιεύθηκε από: Αντώνης Βλιώρας  17/03/2020 22:51:31
Σκρέκας: Σε 2.196 αγρότες των Τρικάλων θα δοθούν 6.200.000 ευρώ
Άμεση προτεραιότητα από την ηγεσία του ΥΠΑΑΤ και του Υφυπουργού κ. Κώστα Σκρέκα δόθηκε στην πληρωμή της ειδικής συνδεδεμένης ενίσχυσης στο Βαμβάκι...

Ήδη, από το απόγευμα της Τρίτης 17 Μαρτίου ξεκίνησε να πιστώνεται στους τραπεζικούς λογαριασμούς των καλλιεργητών βάμβακος σε όλη τη χώρα το συνολικό ποσό των 179,5 εκατομμυρίων ευρώ.

Ειδικά για το νομό Τρικάλων, 2.196 αγρότες θα λάβουν το συνολικό ποσό των 6.200.000 ευρώ, μια σημαντική ένεση ρευστότητας σε μία πολύ κρίσιμη στιγμή.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι πληρωμές γίνονται νωρίτερα απ' ό,τι είχε προγραμματιστεί και παρά τα προβλήματα που έχει προκαλέσει στην ομαλή λειτουργία των υπηρεσιών και των τραπεζών το ζήτημα του κορωνοϊού.

Η έγκαιρη καταβολή της ειδικής ενίσχυσης θα βοηθήσει τους Έλληνες αγρότες να προμηθευτούν τα απαραίτητα εφόδια, ενόψει της νέας καλλιεργητικής περιόδου.

Γι' αυτό το λόγο άλλωστε, μετά και από επικοινωνία του κ. Σκρέκα με τον Υπουργό Επικρατείας κ. Γιώργο Γεραπετρίτη, η κυβέρνηση αποφάσισε την εξαίρεση από το κλείσιμο, των καταστημάτων γεωργικών εφοδίων, τα οποία θα παραμείνουν ανοιχτά για να εξυπηρετούν τους αγρότες.



Share on Facebook Share on Twitter

Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια αυτή τη στιγμή.


Ονοματεπώνυμο:
E-mail (Δεν θα δημοσιευθεί):
Σχόλιο:
Συμπληρώστε τον κωδικό:
X3SV2
Αναζήτηση
Αναζήτηση για:
Κατηγορία:
Ημερομηνία (από/εώς):



ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΕΠΙΣΤΡΟΦΗ Εκτύπωση αυτής της σελίδας
 

 


booked.net


 
Προτεινόμενα άρθρα




































 


  © 2012-2024 :: ekalampaka.gr Κορυφή της σελίδας Πολιτική Απορρήτου   ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ