28/1/2023
  


 
Σημαντική η παρουσία του Ενιαίου Φορέα Τουρισμού της Π.Ε. Τρικάλων στη Διεθνή Έκθεση TOURNATUR στη Γερμανία

Δημοσιεύθηκε από: Αντώνης Βλιώρας  06/09/2022 13:14:37

Ολοκληρώθηκε την Κυριακή 4 Σεπτεμβρίου η Διεθνής έκθεση Τουρισμού TOURNATUR 2022, η οποία αποτελεί το σημαντικότερο εκθεσιακό γεγονός εναλλακτικού τουρισμού στην Ευρώπη. 

Ο Ενιαίος Φορέας Τουρισμού ΠΕ Τρικάλων, είχε μια εξαιρετική παρουσία, στο ενιαίο περίπτερο της Περιφέρειας Θεσσαλίας, με έντυπο και προωθητικό ψηφιακό υλικό. Οργάνωσε και πραγματοποίησε επίσης, δύο στοχευμένες παρουσιάσεις του προορισμού και των εναλλακτικών μορφών τουρισμού που αυτός προσφέρει, στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο παρουσιάσεων της έκθεσης.   

Στις δέκα ημέρες διάρκειας της έκθεσης, οι χιλιάδες επισκέπτες της, είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν αναλυτικά για την περιοχή των Τρικάλων, τον εναλλακτικό τουρισμό, τις δραστηριότητες υπαίθρου και τον τουρισμό περιπέτειας που προσφέρει. 

Το μεγάλο ενδιαφέρον των επισκεπτών, σε μια τόσο μεγάλη και δυναμική αγορά, δημιουργεί τις βάσεις για την αύξηση της επισκεψιμότητας στην περιοχή μας. 

Ο Ενιαίος Φορέας Τουρισμού ΠΕ Τρικάλων, μέσα από ένα οργανωμένο σχεδιασμό, συνεχίζει την προσπάθεια για τη συνεχή παρουσία και προβολή της περιοχής του νομού Τρικάλων στις αγορές της Ευρώπης και του εξωτερικού, προωθώντας τις μοναδικές ομορφιές και δραστηριότητες της, που γεμίζουν τον επισκέπτη με αξέχαστες εμπειρίες.
Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια αυτή τη στιγμή.


Ονοματεπώνυμο:
E-mail (Δεν θα δημοσιευθεί):
Σχόλιο:
Συμπληρώστε τον κωδικό:
94783
Αναζήτηση
Αναζήτηση για:
Κατηγορία:
Ημερομηνία (από/εώς):ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ Εκτύπωση αυτής της σελίδας
 

 


 
Προτεινόμενα άρθρα


 


  © 2012-2023 :: ekalampaka.gr Κορυφή της σελίδας Πολιτική Απορρήτου   ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ