8/12/2021

   

Αρχική Καλαμπάκα Ελλάδα Κόσμος Αναγνώστες Αθλητικά Παράξενα Tips Web TV Επικοινωνία

 

 

 
 
 

 
Σημαντικές επαφές Μπουτίνα στη ΔΕΘ

Δημοσιεύθηκε από: Αντώνης Βλιώρας  11/09/2021 18:40:03
Σειρά επαφών με κορυφαία στελέχη της κεντρικής πολιτικής σκηνής και όχι μόνο είχε ο Γιάννης Μπουτίνας από την πρώτη κιόλας μέρα λειτουργίας της 85ης Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης...

Ο Εντεταλμένος Σύμβουλος Τουρισμού της Περιφέρειας Θεσσαλίας και ο έχων την ευθύνη λειτουργίας του περιπτέρου της Περιφέρειας Θεσσαλίας στη ΔΕΘ, από το πρωί είχε ενημερωτικές συναντήσεις με σημαντικά πρόσωπα όπως με την ηγεσία του Υπουργείου Τουρισμού, καθώς το περίπτερο της περιφέρειάς μας επισκέφθηκαν ο Υπουργός, Βασίλης Κικίλιας, η Υφυπουργός, Σοφία Ζαχαράκη και η Γενική Γραμματέας, Βίκυ Λοΐζου.

Ο Γιάννης Μπουτίνας συναντήθηκε επίσης με τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης Σπήλιο Λιβανό και τον Υπουργό Υγείας Θάνο Πλεύρη, με τη Γενική Πρόξενο Αμερικής στη Θεσσαλονίκη, καθώς και με την Προεδρος της Επιτροπής 1821-2021, Γιάννα Αγγελοπούλου, τον Πρόεδρο της ΚΕΔΕ και Δήμαρχο Τρικκαίων, Δημήτρη Παπαστεργίου και τη Βουλευτή Λάρισας, Στέλλα Μπίζιου.

Και έπεται συνέχεια καθώς μόλις ξεκίνησε μία εβδομάδα πυκνών επαφών και σημαντικών συναντήσεων για τη βαριά βιομηχανία του τόπου μας, τον κλάδο του τουρισμού που υπηρετεί με σθένος, γνώση και συνέπεια ο Γιάννης Μπουτίνας.
Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια αυτή τη στιγμή.


Ονοματεπώνυμο:
E-mail (Δεν θα δημοσιευθεί):
Σχόλιο:
Συμπληρώστε τον κωδικό:
3S125
Αναζήτηση
Αναζήτηση για:
Κατηγορία:
Ημερομηνία (από/εώς):ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ Εκτύπωση αυτής της σελίδας
 

 


 
Προτεινόμενα άρθρα

 


  © 2012-2021 :: ekalampaka.gr Κορυφή της σελίδας Πολιτική Απορρήτου   ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ