9/6/2023

  


 
Σεμινάριο ΚΑΡΠΑ σε Καλαμπάκα και Τρίκαλα από την Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Τρικάλων [φώτος]

Δημοσιεύθηκε από: Αντώνης Βλιώρας  13/03/2023 13:44:17

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Τρικάλων, διοργάνωσε σεμινάρια Καρδιο-αναπνευστικής Αναζωογόνησης (ΚΑΡΠΑ) και Πρώτων Βοηθειών, που πραγματοποιήθηκαν την Τρίτη 7-3-2023 στα Τρίκαλα και τη Δευτέρα 13-3-2023 στην Καλαμπάκα, αντίστοιχα. 

Οι δράσεις αυτές αγκαλιάστηκαν από τους συναδέλφους που παρακολούθησαν με μεγάλη συμμετοχή και ενδιαφέρον τις εισηγήσεις των εκπαιδευτών και αποκόμισαν πολύτιμες γνώσεις που θα  αποτελέσουν χρήσιμο εφόδιο στη δύσκολη καθημερινότητά τους.

Ευχαριστούμε θερμά την Εκπαιδευτική Ομάδα του ΕΚΑΒ Θεσσαλίας και ιδιαίτερα, την Εκπαιδεύτρια κα Μπάτζιου Ιφιγένεια, για το χρόνο τους, την άρτια οργάνωση και συνεργασία για την υλοποίηση των εκπαιδευτικών δράσεων.

Επίσης, ευχαριστούμε θερμά τη Διοίκηση και το προσωπικό του Επιμελητηρίου Τρικάλων και ιδίως τον Πρόεδρο κ. Γιαγιάκο Βασίλη καθώς και τον Δήμο Μετεώρων, τον Δήμαρχο κ Αλέκο Θοδωρή και ιδίως τον Αντιδήμαρχο Παιδείας και Πολιτισμού κ Παπανικολάου Γιώργο, για την παραχώρηση των αιθουσών που πραγματοποιήθηκαν οι εκπαιδεύσεις και την συνδρομή στην αναγκαία υλικοτεχνική υποδομή για την υλοποίησή τους.

Θεωρούμε χρέος μας την παροχή τέτοιων πολύτιμων γνώσεων στους συναδέλφους μας και στην κατεύθυνση αυτή θα συνεχίσουμε να εργαζόμαστε!

Με Τιμή

ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΥ Ιωάννης

Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΜΗΤΣΙΚΟΣ Λάμπρος
Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια αυτή τη στιγμή.


Ονοματεπώνυμο:
E-mail (Δεν θα δημοσιευθεί):
Σχόλιο:
Συμπληρώστε τον κωδικό:
3T126
Αναζήτηση
Αναζήτηση για:
Κατηγορία:
Ημερομηνία (από/εώς):ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ Εκτύπωση αυτής της σελίδας
 

 

booked.net


 
Προτεινόμενα άρθρα
 


  © 2012-2023 :: ekalampaka.gr Κορυφή της σελίδας Πολιτική Απορρήτου   ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ