1/10/2022
    

   

Αρχική Καλαμπάκα Ελλάδα Κόσμος Αναγνώστες Αθλητικά Παράξενα Tips Web TV Επικοινωνία

 

 

 

 

 

 

 

 

Σεμινάριο για το Muay Τhaι - Κick Βoxing παρακολούθησαν οι μαθητές της Σχολής Πολεμικών Τεχνών Μετεώρων [video + 89 φώτος]

Δημοσιεύθηκε από: Αντώνης Βλιώρας  04/04/2015 11:44:28
Όταν η δύναμη του KYOKUSHIN BUDOKAI συναντά το θεαματικό MUAY THAΙ - KICK BOXING, τότε το αποτέλεσμα στα μάτια ακόμα και των πιο «άπειρων» στις πολεμικές τέχνες είναι εντυπωσιακό...

Ο προπονητής της σχολής και επικεφαλής της Hellas Budokai sensei Ιωάννης Παπαπούλιος 4 dan, πέραν του βασικού κορμού και πεδίου εκμάθησης της Σχολής του, του Κyokushin Βudokai, προσανατολίζεται στη διοργάνωση σεμιναρίων αποσκοπώντας στην διεύρυνση των γνώσεων των αθλητών του στον τομέα των πολεμικών τεχνών.

Στο πλαίσιο αυτό και το χθεσινό σεμινάριο κατά το οποίο οι μαθητές της Σχολής Πολεμικών Τεχνών Μετεώρων παρακολούθησαν από κοντά το Λαρισαίο αθλητή/προπονητή Παναγιώτη Τσεκούρα, μέλος του Δ.Σ. της ΠΟΚ, να εξηγεί με μεθοδικότητα και προσοχή -αρχικά στους μικρότερους ηλικιακά μαθητές και στη συνέχεια τους μεγαλύτερους- τις βασικές τεχνικές της πολεμική τέχνης Muay Τhaι - Κick Βoxing, καθώς αθλητές της σχολής του προχωρούσαν σε πρακτική επίδειξη αυτών.

Κατά τη διάρκεια του σεμιναρίου προς τους μεγαλύτερους αθλητές το θέαμα των επιδείξεων προχωρημένων τεχνικών έγινε ακόμα πιο «άγριο». Εκεί «έπεσε ξύλο», όπως λέγεται. Οι αθλητές της Σχολής Πολεμικών Τεχνών Μετεώρων σαν σφουγγάρι ρουφούσαν τις πολύ χρήσιμες θεωρητικές γνώσεις γύρω από το Muay Τhaι - Κick Βoxing. Στη συνέχεια, αν και συνηθισμένοι στις τεχνικές του Κyokushin Βudokai, δεν δυσκολεύτηκαν να εμπεδώσουν τις κινήσεις, τις λαβές και τα χτυπήματα με αγκώνες και γόνατα και στα παραγγέλματα του προπονητή εκτελούσαν τα όσα μάθαιναν.

Το σεμινάριο έκλεισε με εντυπωσιακές fight επιδείξεις (ανά ζεύγη) που χειροκροτήθηκαν από όλους, τόσο μεταξύ των αθλητών του Παναγιώτη Τσεκούρα, όσο και μεταξύ των αθλητών των δύο σχολών.

Οι δύο δάσκαλοι αντάλλαξαν ευχές. Ο Ιωάννης Παπαπούλιος προσέφερε μια τιμητική πλακέτα στον Παναγιώτη Τσεκούρα ως ένδειξη ευχαριστίας για τον νέο ορίζοντα συνεργασίας που ξεκινά μεταξύ τους, ενώ ο Λαρισαίος αθλητής τον ευχαρίστησε για τη θερμή υποδοχή που επεφύλαξε στον ίδιο και τους αθλητές του.

video

φώτος
Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια αυτή τη στιγμή.


Ονοματεπώνυμο:
E-mail (Δεν θα δημοσιευθεί):
Σχόλιο:
Συμπληρώστε τον κωδικό:
5Z348
Αναζήτηση
Αναζήτηση για:
Κατηγορία:
Ημερομηνία (από/εώς):ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ Εκτύπωση αυτής της σελίδας
 

 

booked.net


 
Προτεινόμενα άρθρα


 


  © 2012-2022 :: ekalampaka.gr Κορυφή της σελίδας Πολιτική Απορρήτου   ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ