11/8/2020

   

Αρχική Καλαμπάκα Ελλάδα Κόσμος Αναγνώστες Αθλητικά Παράξενα Tips Web TV Επικοινωνία

 

 

 

 

 

 


 
Σε τηλεδιάσκεψη της κοινοβουλευτικής ομάδας της Νέας Δημοκρατίας με θέμα την ψηφιακή μεταρρύθμιση συμμετείχε ο Θανάσης Λιούτας

Δημοσιεύθηκε από: Αντώνης Βλιώρας  04/06/2020 19:05:09
Η κοινοβουλευτική ομάδα της Νέας Δημοκρατίας συναντήθηκε διαδικτυακά, εκκινώντας με αυτόν τον τρόπο μια σειρά από αντίστοιχες συζητήσεις που θα πραγματοποιηθούν και στο επόμενο διάστημα, με στόχο πάντα την ενημέρωση των βουλευτών αναφορικά με το κυβερνητικό έργο, καθώς και τη συμμετοχή τους σε αυτό μέσω των προτάσεών τους...

Με κεντρικό ομιλητή τον Υπουργό Ψηφιακής Διακυβέρνησης κ. Κυριάκο Πιερρακάκη η πρώτη από αυτή τη σειρά των τηλεδιασκέψεων είχε ως θέμα την ψηφιακή μεταρρύθμιση. Όλα όσα προηγήθηκαν και όλα όσα άμεσα έπονται στον τομέα αυτό.

Ειδικότερα ο κ. Πιερρακάκης τόνισε ότι η ψηφιακή μεταρρύθμιση έλυσε βασικά προβλήματα της δημόσιας διοίκησης και ότι οι επόμενες νομοθετικές πρωτοβουλίες θα ακολουθήσουν ακριβώς στον δρόμο αυτό, της επίλυσης των προβλημάτων και της ενίσχυσης της αποτελεσματικότητας της δημόσιας διοίκησης.

Στη συζήτηση που ακολούθησε οι βουλευτές τόνισαν τη μεγάλη σημασία των όσων επετεύχθησαν με γρήγορο και αποτελεσματικό τρόπο, καθώς και ότι η συνολική υλοποίηση της ψηφιακής πολιτικής είναι αναγκαία προϋπόθεση για μια σταθερή και βιώσιμη ανάπτυξη, αλλά και για την οικοδόμηση μιας σταθερής σχέσης εμπιστοσύνης ανάμεσα στους Έλληνες πολίτες και στο κράτος.
Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια αυτή τη στιγμή.


Ονοματεπώνυμο:
E-mail (Δεν θα δημοσιευθεί):
Σχόλιο:
Συμπληρώστε τον κωδικό:
V2QSE
Αναζήτηση
Αναζήτηση για:
Κατηγορία:
Ημερομηνία (από/εώς):ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ Εκτύπωση αυτής της σελίδας
 


 


booked.net
 
Προτεινόμενα άρθρα


 

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Καλαμπάκα 

 

  © 2012-2018 :: ekalampaka.gr Κορυφή της σελίδας Πολιτική Απορρήτου   ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ