facebook  youtube  twitter  instagram 16/4/2024
chicken time diner rapsodia
ekalampaka.gr


 



Σ.ΔΡΟΜΕΩΝ ΤΡΙΚΑΛΩΝ: Στον υπερμαραθώνιο 102χλμ. «Στα χνάρια των Ηρώων» τερμάτισαν 4 δρομείς μας!

Δημοσιεύθηκε από: Αντώνης Βλιώρας  05/08/2020 08:53:52
Σ.ΔΡΟΜΕΩΝ ΤΡΙΚΑΛΩΝ: Στον υπερμαραθώνιο 102χλμ. «Στα χνάρια των Ηρώων» τερμάτισαν 4 δρομείς μας!

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Τεράστιο επίτευγμα για τέσσερις δρομείς του Συλλόγου μας! Συμμετείχαν και τερμάτισαν στον Υπερμαραθώνιο Δρόμο συνολικής απόστασης 102 χλμ. με την ονομασία  «Στα χνάρια των Ηρώων»!...

Ο αγώνας έχει τεράστια ιστορική σημασία καθώς διεξάγεται επί της διαδρομής που ακολούθησαν οι 700 Θεσπιείς όταν το καλοκαίρι του 480πΧ προσέτρεξαν ώστε να ενισχύσουν τους 300 Σπαρτιάτες και άλλους Έλληνες πολεμιστές εκεί στο στενό ανάμεσα στο Καλλίδρομο και τη θάλασσα του Μαλιακού στην άνιση μάχη εναντίον του πανίσχυρου στρατού των Περσών . Ο αγώνας είχε πανηγυρικό χαρακτήρα καθώς συμπίπτει με την συμπλήρωση των 2500 ετών από την ιστορική μάχη των Θερμοπυλών. Η εκκίνηση δόθηκε στις 20:00 του Σαββάτου μπροστά από το μνημείο του Δημόφιλου στις Θεσπιές και ο τερματισμός έγινε στο άγαλμα του Λεωνίδα στις Θερμοπύλες.

Για τον Σύλλογό μας σε αυτό το μεγάλο δρομικό γεγονός όπου τερμάτισαν περίπου 200 δρομείς συμμετείχαν οι Σάκης Κολέτσιος, Αχιλλέας Γρηγορίου, Γιάννης Χατζηνίκος και Μάκης Σχορετσανίτης. Ο Σάκης Κολέτσιος, έμπειρος δρομέας σε υπεραποστάσεις, έκανε εξαιρετική εμφάνιση και τερμάτισε σε 12:23:49 στην 34η θέση γενικής. Πολλά συγχαρητήρια αξίζουν και στους υπόλοιπους τρεις δρομείς μας που αν και συμμετείχαν για πρώτη φορά σε υπερμαραθώνιο κατάφεραν να αντικρίσουν τον τερματισμό μέσα στο χρονικό όριο που έθεσαν οι διοργανωτές. Ο Αχιλλέας τερμάτισε σε 15:30:22 και λίγο πιο πίσω ακολούθησαν οι Γιάννης Χατζηνίκος σε 15:37:08 και Μάκης Σχορετσανίτης σε 15:44:44. Στον αγώνα συμμετείχε και τερμάτισε 5η γυναίκα η φίλη του συλλόγου μας Σταυροπούλου Κωνσταντίνα σε χρόνο 13:49:24. Πολλά Συγχαρητήρια σε όλους και καλή αποκατάσταση!

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΔΡΟΜΕΩΝ ΤΡΙΚΑΛΩΝ



Share on Facebook Share on Twitter

Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια αυτή τη στιγμή.


Ονοματεπώνυμο:
E-mail (Δεν θα δημοσιευθεί):
Σχόλιο:
Συμπληρώστε τον κωδικό:
48237
Αναζήτηση
Αναζήτηση για:
Κατηγορία:
Ημερομηνία (από/εώς):



ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΕΠΙΣΤΡΟΦΗ Εκτύπωση αυτής της σελίδας
 

 
booked.net


 
Προτεινόμενα άρθρα











































 


  © 2012-2024 :: ekalampaka.gr Κορυφή της σελίδας Πολιτική Απορρήτου   ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ