facebook  youtube  twitter  instagram 25/4/2024
chicken time diner rapsodia
ekalampaka.gr


 



Σ. Παπαχρήστος: «Θα προκαλέσουμε έκτακτο Δ.Σ. για το θέμα του ηλεκτροφωτισμού - Δεν θα δεχθούμε να γίνει ό,τι έγινε με την τηλεμετρία»

Δημοσιεύθηκε από: Αντώνης Βλιώρας  29/11/2022 21:02:35
Σ. Παπαχρήστος: «Θα προκαλέσουμε έκτακτο Δ.Σ. για το θέμα του ηλεκτροφωτισμού - Δεν θα δεχθούμε να γίνει ό,τι έγινε με την τηλεμετρία»

Η ένταση που προκλήθηκε από τη συζήτηση του 13ου θέματος* της Οικονομικής Επιτροπής συνεχίσθηκε και στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου. Με αφορμή την πρόταση του Γιάννη Παπαμιχαήλ να συζητηθεί, ως εκτός ημερησίας θέμα, και στο Δ.Σ., τοποθετήθηκε ο ανεξάρτητος Δημοτικός Σύμβουλος και υποψήφιος Δήμαρχος, Σωτήρης Παπαχρήστος ο οποίος έστειλε σαφές και ξεκάθαρο μήνυμα στη δημοτική αρχή, καλώντας την να φανεί συνεπής και να μην κωλισιεργήσει.

Ειδικότερα, μεταξύ άλλων ανέφερε:

«Μπορεί να είναι στη διακριτική σας ευχέρεια να το συζητήσετε ή όχι. Αν δεν το κάνετε, όμως, εμείς θα προκαλέσουμε έκτακτο ΔΣ. 

Θέλουμε να δούμε τη σκοπιμότητα του έργου αυτού. Πρόκειται για σημαντικό θέμα που δεσμεύει για 12 χρόνια το δήμο. 

Δεν θα δεχθούμε να γίνει ό,τι έγινε με την τηλεμετρία.»


*13. Έγκριση της σκοπιμότητας και της βιωσιμότητας της Ενεργειακής Αναβάθμισης - Αυτοματοποίησης του Συστήματος Ηλεκτροφωτισμού Κοινοχρήστων Χώρων, με εξοικονόμηση ενέργειας στο Δήμο Μετεώρων, επιλογή του βέλτιστου τρόπου χρηματοδότησης της σχετικής επένδυσης και έγκριση της προετοιμασίας για τη διενέργεια των σχετικών διαγωνισμών και εκτέλεσης των σχετικών συμβάσεων παροχής Υπηρεσιών


Share on Facebook Share on Twitter

Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια αυτή τη στιγμή.


Ονοματεπώνυμο:
E-mail (Δεν θα δημοσιευθεί):
Σχόλιο:
Συμπληρώστε τον κωδικό:
48337
Αναζήτηση
Αναζήτηση για:
Κατηγορία:
Ημερομηνία (από/εώς):



ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΕΠΙΣΤΡΟΦΗ Εκτύπωση αυτής της σελίδας
 

 
booked.net


 
Προτεινόμενα άρθρα












































 


  © 2012-2024 :: ekalampaka.gr Κορυφή της σελίδας Πολιτική Απορρήτου   ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ