facebook  youtube  twitter  instagram 19/4/2024
chicken time diner rapsodia
ekalampaka.gr


 



Ρωσικό αεροσκάφος συνετρίβη στο όρος Σινά

Δημοσιεύθηκε από: Αντώνης Βλιώρας  31/10/2015 11:39:01
Ρωσικό αεροσκάφος συνετρίβη στο όρος Σινά
Ρωσικό αεροσκάφος το οποίο είχε αναχωρήσει από το αεροδρόμιο Σαρμ Ελ Σέιχ της Αιγύπτου με προορισμό την Αγία Πετρούπολη μεταφέροντας περισσότερους από 220 επιβάτες, συνετρίβη στο όρος Σινά, σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση που παρείχε ο Αιγύπτιος πρωθυπουργός, Σερίφ Ισμαήλ...

Σε ανακοίνωση του αιγυπτιακού πρωθυπουργικού γραφείου διευκρινίζεται ότι ο Σερίφ Ισμαήλ σχημάτισε υπουργική επιτροπή αντιμετώπισης των κρίσεων για να διαχειριστεί το θέμα της συντριβής του αεροπλάνου.

Λίγο νωρίτερα το ρωσικό πρακτορείο ειδήσεων RIA είχε μεταδώσει επικαλούμενο πηγή της ρωσικής αρχής πολιτικής αεροπορίας ότι το αεροπλάνο που είχε αναχωρήσει από το Σαρμ Ελ Σέιχ της Αιγύπτου με προορισμό την Αγία Πετρούπολη εξαφανίστηκε από τις οθόνες των ραντάρ στον κυπριακό εναέριο χώρο, 24 περίπου λεπτά μετά την απογείωσή του.

Η ίδια πηγή είχε δηλώσει ότι πρόκειται για ένα αεροπλάνο Airbus A-321 της ρωσικής αεροπορικής εταιρείας Kogalymavia, στο οποίο επέβαιναν 224 άτομα (217 επιβάτες και επταμελές πλήρωμα).

Αρχικά υπήρξε ενημέρωση ότι το αεροσκάφος εντοπίστηκε και ότι δεν υπήρξε πρόβλημα με την πτήση, πληροφορία που όμως διαψεύστηκε από τον Αιγύπτιο πρωθυπουργό.

Εντοπίστηκαν τα συντρίμμια του αεροσκάφους στο όρος Σινά - Σχεδόν απίθανο να υπάρχουν επιζώντες

Οι πιθανότητες να υπάρχουν επιζώντες από τη συντριβή του ρωσικού αεροσκάφους είναι ελάχιστες, σύμφωνα με τα συνεργεία διάσωσης που εντόπισαν τα συντρίμμια του AirBus στο όρος Σινά.

Όπως αναφέρεται σε δημοσιεύματα διεθνών ΜΜΕ, το αεροσκάφος έχει καταστραφεί ολοσχερώς. Στην πτήση επέβαιναν συνολικά 224 άτομα (200 επιβάτες και επταμελές πλήρωμα), ανάμεσά τους και 17 παιδιά. newsbomb.gr



Share on Facebook Share on Twitter

Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια αυτή τη στιγμή.


Ονοματεπώνυμο:
E-mail (Δεν θα δημοσιευθεί):
Σχόλιο:
Συμπληρώστε τον κωδικό:
SEOQB
Αναζήτηση
Αναζήτηση για:
Κατηγορία:
Ημερομηνία (από/εώς):



ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΕΠΙΣΤΡΟΦΗ Εκτύπωση αυτής της σελίδας
 

 
booked.net


 
Προτεινόμενα άρθρα










































 


  © 2012-2024 :: ekalampaka.gr Κορυφή της σελίδας Πολιτική Απορρήτου   ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ