6/12/2021

   

Αρχική Καλαμπάκα Ελλάδα Κόσμος Αναγνώστες Αθλητικά Παράξενα Tips Web TV Επικοινωνία

 

 

 
 
 

 
Rapid tests στην πλατεία Ρήγα Φεραίου

Δημοσιεύθηκε από: Αντώνης Βλιώρας  01/10/2021 10:30:53
Παρουσία του Αντιδημάρχου κ. Λύπα Δημήτριου και της Δημοτικής Αστυνομίας πραγματοποιούνται από το πρωί rapid tests στην πλατεία Ρήγα Φεραίου στο χώρο που έχει διαμορφώσει ο Δήμος για τη διεξαγωγή των δειγματοληπτικών ελέγχων...

Σε συνεννόηση με τα σχολεία της πόλης σήμερα μαθητές των Γυμνασίων τηρώντας τα υγειονομικά πρωτόκολλα προσήλθαν στο χώρο για rapid test, την ώρα που όλα δείχνουν ότι τα κρούσματα στη νεολαία αρχίζουν και ανεβαίνουν.

Για όλο το επόμενο διάστημα ο Δήμος Μετεώρων σε συνεργασία με τον ΕΟΔΥ θα πραγματοποιεί εβδομαδιαίους δειγματοληπτικούς ελέγχους που θα ανακοινώνονται έγκαιρα.

Για άλλη μια φορά επισημαίνουμε ότι η χρήση μάσκας συγκρατεί τα σταγονίδια και αποτελεί βασικό μέτρο περιορισμού της διασποράς της λοίμωξης στην κοινότητα. Κύριος στόχος της χρήσης της μάσκας είναι να προστατεύσετε τους ανθρώπους γύρω σας εάν έχετε μολυνθεί καθώς και να προστατευτείτε από συνανθρώπους μας που μπορεί να έχουν μολυνθεί.

Παράλληλα θα πρέπει να τηρείται η φυσική απόσταση, η υγιεινή των χεριών, ο σωστός τρόπος χρήσης της μάσκας και η αποφυγή του συγχρωτισμού.

Από το γραφείο του Δημάρχου
Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια αυτή τη στιγμή.


Ονοματεπώνυμο:
E-mail (Δεν θα δημοσιευθεί):
Σχόλιο:
Συμπληρώστε τον κωδικό:
P0KNX
Αναζήτηση
Αναζήτηση για:
Κατηγορία:
Ημερομηνία (από/εώς):ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ Εκτύπωση αυτής της σελίδας
 

 


 
Προτεινόμενα άρθρα 


  © 2012-2021 :: ekalampaka.gr Κορυφή της σελίδας Πολιτική Απορρήτου   ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ