facebook  youtube  twitter  instagram 29/3/2024
chicken time diner rapsodia
ekalampaka.gr

 




Πτυχίο Προπονητή και τον τίτλο του Sensei έλαβε ο Ιωάννης Γκλάρας από την σχολή Papapoulios Budokai Fighters

Δημοσιεύθηκε από: Αντώνης Βλιώρας  26/09/2019 13:34:55
Πτυχίο Προπονητή και τον τίτλο του Sensei έλαβε ο Ιωάννης Γκλάρας από την σχολή Papapoulios Budokai Fighters
Πολλά συγχαρητήρια αξίζουν στο συμπολίτη μας Ιωάννη Γκλάρα από τη σχολή Papapoulios Budokai Fighters του Shihan Ιωάννη Παπαπούλιου 5 dan, καθώς έλαβε το 3ο dan και τον τίτλο του Sensei και ολοκλήρωσε επιτυχώς την εκπαίδευση στην Ενιαία Σχολή Προπονητών της ΕΦΕΟΖ-Ζ, Γ’ Κατηγορίας στο Budokai...

Πλέον για το νεαρό αθλητή ανοίγεται ένας νέος δρόμος, μία επαγγελματική καριέρα στο χώρο του αθλητισμού, με την απόκτηση του Πτυχίου Προπονητή και άδειας ασκήσεως επαγγέλματος.

Ο ίδιος από πολύ μικρός μυήθηκε στο χώρο των πολεμικών τεχνών. Ο δάσκαλός του, Ιωάννης Παπαπούλιος, διέκρινε σε αυτόν το έμφυτο ταλέντο στις MMA, και με την αμέριστη υποστήριξη της οικογένειά του, καλλιέργησε αυτό το ταλέντο, τον βοήθησε να εξελίξει την τεχνική του μέσα από ατελείωτες ώρες προπονήσεων και αμέτρητες συμμετοχές σε αγώνες που οδήγησαν στην κατάκτηση πολλών διακρίσεων.

Το παράδειγμά του Ιωάννη Γκλάρα είναι το πλέον χαρακτηριστικό της εξέλιξης που μπορεί να έχει ένας μαθητής μέσα από την σχολή Papapoulios Budokai Fighters.

Κάλλιστα, λοιπόν, μπορεί κανείς να δει ότι η "επένδυσή του" στον αθλητισμό αποφέρει διττά οφέλη: αφενός ως ένας τρόπος για να διατηρήσει ή και να βελτιώσει τη φυσική του κατάσταση, να αναδειχθεί ως αθλητής των πολεμικών τεχνών, και αφ' ετέρου ως μία επένδυση επαγγελματική με την έννοια της προπονητικής καριέρας στο χώρο των MMA.

Να σημειώσουμε ότι το Budokai αποτελεί κλάδο άθλησης που υπάγεται στην Ελληνική Φίλαθλο Ερασιτεχνική Ομοσπονδία Ζίου-Ζίτσου, και είναι αναγνωρισμένος από τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού, η οποία είναι και η εποπτεύουσα αρχή για όλα τα αθλήματα.



Share on Facebook Share on Twitter

Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια αυτή τη στιγμή.


Ονοματεπώνυμο:
E-mail (Δεν θα δημοσιευθεί):
Σχόλιο:
Συμπληρώστε τον κωδικό:
0MV8I
Αναζήτηση
Αναζήτηση για:
Κατηγορία:
Ημερομηνία (από/εώς):



ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΕΠΙΣΤΡΟΦΗ Εκτύπωση αυτής της σελίδας
 

 


booked.net


 
Προτεινόμενα άρθρα




































 


  © 2012-2024 :: ekalampaka.gr Κορυφή της σελίδας Πολιτική Απορρήτου   ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ