facebook  youtube  twitter  instagram 20/4/2024
chicken time diner rapsodia
ekalampaka.gr


 



Πρόταση Λευτέρη Αβραμόπουλου ασφαλτόστρωση στο νέο σχέδιο πόλεως μέσω των ανταποδοτικών που αποδίδει η ΤΕΡΝΑ για την κατασκευή του Ε-65

Δημοσιεύθηκε από: Αντώνης Βλιώρας  12/05/2023 20:36:17
Πρόταση Λευτέρη Αβραμόπουλου ασφαλτόστρωση στο νέο σχέδιο πόλεως μέσω των ανταποδοτικών που αποδίδει η ΤΕΡΝΑ για την κατασκευή του Ε-65

Σήμερα κατέθεσα στο Δημοτικό Συμβούλιο πρόταση, έτσι ώστε το 50% και παραπάνω αν χρειαστεί των ανταποδοτικών τελών που αποδίδει η ΤΕΡΝΑ στο Δήμο μας, στο πλαίσιο της κατασκευής του Ε-65, να διατεθεί για την ασφαλτόστρωση των δρόμων στο νέο σχέδιο πόλης της Καλαμπάκας, τις περιοχές δηλαδή πίσω από το «Διβάνη» και κάτω από τον σταθμό του ΟΣΕ.

Σημείωσα πως είναι άδικο για τους ανθρώπους αυτούς που επένδυσαν σε νέες κατοικίες εκεί να βιώνουν με την πρώτη βροχή τον εφιάλτη της πλημμύρας και των καταστροφών.

Η πρότασή μου έγινε αποδεκτή από τη Δημοτική Αρχή, και αναμένουμε πια στα τέλη του μηνός τη νέα διαπραγμάτευση με την κατασκευάστρια εταιρεία.

Είναι χρέος μας μας να στεκόμαστε δίπλα στον κάθε συμπολίτη, να αφουγκραζόμαστε τα προβλήματά του και κυρίως να αναζητούμε και να δίνουμε λύσεις.

Λευτέρης Αβραμόπουλος
Επικεφαλής αξιωματικής αντιπολίτευσης Δήμου Μετεώρων
Παράταξης «Δύναμη Ευθύνης»



Share on Facebook Share on Twitter

Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια αυτή τη στιγμή.


Ονοματεπώνυμο:
E-mail (Δεν θα δημοσιευθεί):
Σχόλιο:
Συμπληρώστε τον κωδικό:
94783
Αναζήτηση
Αναζήτηση για:
Κατηγορία:
Ημερομηνία (από/εώς):



ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΕΠΙΣΤΡΟΦΗ Εκτύπωση αυτής της σελίδας
 

 
booked.net


 
Προτεινόμενα άρθρα










































 


  © 2012-2024 :: ekalampaka.gr Κορυφή της σελίδας Πολιτική Απορρήτου   ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ