facebook  youtube  twitter  instagram 25/4/2024
chicken time diner rapsodia
ekalampaka.gr


 



Πρωταγωνίστησε ο αθλητισμός στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Budokai - Περίπου 300 αθλητές συμμετείχαν [377 φώτος]

Δημοσιεύθηκε από: Αντώνης Βλιώρας  16/12/2014 20:30:00
Πρωταγωνίστησε ο αθλητισμός στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Budokai - Περίπου 300 αθλητές συμμετείχαν [377 φώτος]
Αφιερωμένη στην μικτή πολεμική τέχνη Budokai ήταν η περασμένη Κυριακή για το φίλαθλο κοινό της πόλης μας με αφορμή την διοργάνωση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Budokai. Περί τους 300 αθλητές απ’ όλη την Ελλάδα,...

με τους προπονητές τους και τους γονείς που συνόδευαν -ως επί το πλείστον- τους μικρότερους ηλικιακά, κατέκλυσαν το Βλαχάβειο Κλειστό Γυμναστήριο Καλαμπάκας αγωνιζόμενοι για την κατάκτηση μιας θέσης στο βάθρο των νικητών.

Τα tatami παρέμεναν σταθερά από τις 10 το πρωί της Κυριακής μέχρι αργά το μεσημέρι, καθώς τα ζευγάρια των αθλητών εναλλάσσονταν συνεχώς. Αθλητές όλων των ηλικιών και των αγωνιστικών επιπέδων έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό ενώπιον των αυστηρών κριτών-διαιτητών που παρακολουθούσαν αδιάλειπτα, βαθμολογούσαν τις επιδόσεις και τελικά αναδείκνυαν τους νικητές στους οποίους απονεμήθηκαν τιμητικές διακρίσεις, μετάλλια και κύπελλα.

Μετά την ολοκλήρωση της διαδικαστικής φάσης του πρωταθλήματος ακολούθησε ένα δυναμικό πρόγραμμα αγώνων επίλεκτων αθλητών στο ring που εντυπωσίασε το κοινό.

Το παρών στην εκδήλωση, η οποία τελούσε υπό την αιγίδα της Ελληνικής Φιλάθλου Ερασιτεχνικής Ομοσπονδίας Ζίου Ζίτσου και του Δήμου Καλαμπάκας, έδωσαν ο Πρόεδρός της της ΕΦΕΟΖ-Ζ Αναστάσιος Πουλικίδης και η Γραμματέας Μαίρη Χαριτοπούλου, καθώς και ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού Κωνσταντίνος Ράντος εκ μέρους της δημοτικής αρχής.

Θα ήταν μεγάλη παράλειψη να μην αναφερθούμε στη διοργανώτρια του μεγάλου αυτού αθλητικού γεγονότος, τη Σχολή Πολεμικών Τεχνών Μετεώρων και το προπονητή της sensei Ιωάννη Παπαπούλιο 4 dan, καθώς και στην ομάδα των εθελοντών για την άρτια προετοιμασία και παρουσίαση μιας εκδήλωσης τέτοιους βεληνεκούς στην πόλη μας. Σε όλους αξίζουν πολλά συγχαρητήρια τόσο για τις εξαιρετικές επιδόσεις και διακρίσεις που έλαβαν κατά τη συμμετοχή τους στο πρωτάθλημα, όσο και για το κόπο και την επιμελή ανάληψη και διεκπεραίωση της διοργάνωσης.

Ο sensei Ιωάννης Παπαπούλιος 4 dan ευχαριστεί θερμά για τη αμέριστη συνδρομή τους στην εκδήλωση τους χορηγούς:
Creperie ΜΠΑΜ-ΜΠΑΜ, cafe ΠΟΔΗΛΑΤΟ, αναψυκτήριο WOODY, χασαποταβέρνα "Ο ΓΟΥΣΙΟΣ"



Share on Facebook Share on Twitter

Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια αυτή τη στιγμή.


Ονοματεπώνυμο:
E-mail (Δεν θα δημοσιευθεί):
Σχόλιο:
Συμπληρώστε τον κωδικό:
0M88J
Αναζήτηση
Αναζήτηση για:
Κατηγορία:
Ημερομηνία (από/εώς):



ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΕΠΙΣΤΡΟΦΗ Εκτύπωση αυτής της σελίδας
 

 
booked.net


 
Προτεινόμενα άρθρα












































 


  © 2012-2024 :: ekalampaka.gr Κορυφή της σελίδας Πολιτική Απορρήτου   ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ