facebook  youtube  twitter  instagram 29/3/2024
chicken time diner rapsodia
ekalampaka.gr

 




Πρώτα Ολυμπιακός, μετά Προμηθέας στη χριστουγεννιάτικη δράση του Α.Σ. Καρδίτσας ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΧΩΡΙΟ

Δημοσιεύθηκε από: Αντώνης Βλιώρας  19/12/2022 18:52:56
Πρώτα Ολυμπιακός, μετά Προμηθέας στη χριστουγεννιάτικη δράση του Α.Σ. Καρδίτσας ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΧΩΡΙΟ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ενισχυμένη αγωνιστική δράση περιμένει τον Α.Σ. Καρδίτσας ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΧΩΡΙΟ την περίοδο των γιορτών.

Οι «κυανόλευκοι» καλούνται να δώσουν δύο διαδοχικούς εντός έδρας αγώνες πρωταθλήματος σε διάστημα τριών ημερών, αποχαιρετώντας το 2022 με ένα πρωτόγνωρο, για τα δεδομένα των προηγούμενων ετών, αλλά εξόχως συναρπαστικό πρόγραμμα.

Ο αγώνας της 10ης αγωνιστικής, την Τρίτη 27 Δεκεμβρίου με τον Ολυμπιακό και εκείνος της Παρασκευής 30 Δεκεμβρίου με τον Προμηθέα Πάτρας για την εξ αναβολής 4η αγωνιστική της Basket League, αμφότεροι στο Κλειστό Γυμναστήριο «Γιάννης Μπουρούσης», συνθέτουν μία δυάδα αναμετρήσεων που δικαιολογημένα προσελκύει το ενδιαφέρον των φιλάθλων, ενώ ταυτόχρονα μεταβάλει κατακόρυφα τους ρυθμούς έντασης της Καρδιτσιώτικης ομάδας.

Κι αυτό γιατί, ο Α.Σ.Κ. επιστρέφει στη δράση μετά τις 10 Δεκεμβρίου και το εκτός έδρας παιχνίδι με το Λαύριο, προσπαθώντας να διατηρήσει την αγωνιστικότητά του σε αυτό το διάστημα έλλειψης επίσημων αγωνιστικών υποχρεώσεων.

H μεγάλη γιορτή του All Star Game το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε, ήταν η όμορφη παρένθεση στη ροή του πρωταθλήματος και πλέον, η προσοχή στρέφεται στα προσεχή διαδοχικά ματς. Μπορεί ο Α.Σ.Κ. να πέφτει κατευθείαν στα «βαθιά», όμως δεν έχει άλλη επιλογή από το να κοιτάζει τα παιχνίδια ένα-ένα, με ό,τι συχνότητα αυτά κι αν παρουσιάζονται. Προπονητικό επιτελείο και παίχτες έχουν ξεκινήσει ήδη την προετοιμασία τους για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό, ο οποίος αποτελεί μία πολύ δύσκολη δοκιμασία αλλά συγχρόνως κι ένα κορυφαίο αθλητικό γεγονός για την πόλη.

Ο εν ενεργεία τρεμπλούχος Ελλάδος θα φιλοξενηθεί στην Καρδίτσα, με τις δυνατότητες της ομάδας του Γιώργου Μπαρτζώκα να είναι γνωστές, όπως και η τεράστια ιστορία των Ερυθρόλευκων. Ωστόσο, ο Α.Σ.Κ. δεν έχει παρά να προσαρμοστεί στις απαιτήσεις και τις συνθήκες ενός τέτοιου αγώνα, έχοντας προσπαθήσει να αλλάξει αρκετά στο πλάνο και την προσέγγιση της συνέχειας.

Η ήττα στο Λαύριο, αφενός ήταν επώδυνη με τον τρόπο που ήλθε, αφετέρου αφήνει μια πικρία για την απόφαση στην τελευταία επίθεση της ομάδας που δεν επέτρεψε μία τελευταία ευκαιρία ανατροπής στο ματς. Εντούτοις, οι «κυανόλευκοι» δεν αναζητούν άλλοθι και κάνοντας την αυτοκριτική τους, προχωρούν σε ενέργειες που σκοπό έχουν την άμεση αλλαγή του σκηνικού. Με πείσμα, συσπειρωτική διάθεση και εμπιστοσύνη στην προσπάθεια που οικοδομείται από το καλοκαίρι, ο Α.Σ.Κ. άδραξε την ευκαιρία και στη διακοπή του πρωταθλήματος, διοίκηση και προπονητικό επιτελείο από κοινού αποφάσισαν να συζητήσουν για τον στόχο της αγωνιστικής ανάκαμψης. Σε αυτό το πλαίσιο, οι κινήσεις απόκτησης τον Ροντ Κάμφορν και Ζήση Σαρικόπουλου φανερώνουν τη διάθεση της ομάδας για ενίσχυση και την καλύτερη δυνατή παρουσία στη συνέχεια.

Βρισκόμαστε τρεις «στροφές» πριν την ολοκλήρωση του Α’ γύρου και χωρίς καμία αμφιβολία τίποτε δεν έχει κριθεί σε ό,τι αφορά τους στόχους αλλά και την έκβαση μιας σεζόν γεμάτη προκλήσεις, αγωνιστικά εμπόδια και υψηλό ανταγωνισμό. Έτσι λοιπόν, με υπομονή και προθυμία για επανόρθωση, η ομάδα έχει εισέλθει σε ρυθμούς προπονήσεων ενόψει Ολυμπιακού.

Τεράστια ζήτηση στα εισιτήρια για τους δύο αγώνες

Για τα δύο προσεχή ματς, η προπώληση των εισιτηρίων συνεχίζεται με γοργούς ρυθμούς και θα ολοκληρωθεί το πρωί της Τρίτης 27.12.2022. Ο Α.Σ.Κ. δίνει τη δυνατότητα στους φιλάθλους να προμηθευτούν σε προνομιακή τιμή, ένα εισιτήριο και για τους δυο αγώνες. Με το πακέτο «Christmas 1+1», ο κάθε φίλαθλος θα μπορεί με ένα εισιτήριο και στην ίδια θέση, να απολαύσει δυο πολύ ενδιαφέροντες αγώνες.

Συγκεκριμένα, τα πακέτα «Christmas 1+1» θα έχουν ως εξής:

Οι τιμές των διπλών εισιτηρίων και για τους δυο αγώνες είναι οι εξής:

Τομείς BD, DD, ED (κάτω διάζωμα) για 2 αγώνες: Κανονικό διπλό εισιτήριο 30 €, παιδικό διπλό εισιτήριο (για παιδιά έως και 16 ετών) 15 €.

Τομείς BU,CU, DU, EU (επάνω διάζωμα) για 2 αγώνες: Κανονικό διπλό εισιτήριο 20 €, παιδικό διπλό εισιτήριο (για παιδιά έως και 16 ετών) 10 €, για ανέργους, φοιτητές, πολύτεκνους, ΑΜΕΑ διπλό εισιτήριο 15 €.

Οι φίλαθλοι που θα προμηθευτούν το πακέτο «Christmas 1+1» θα εισέρχονται με το ίδιο εισιτήριο και στους δυο αγώνες.

Για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό (27.12.2022-3.15 μ.μ.)

Οι τιμές των εισιτηρίων μόνο για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό είναι οι εξής:

Τομείς BD, DD, ED (κάτω διάζωμα) για 1 αγώνα: Κανονικό εισιτήριο 25 €, παιδικό εισιτήριο (για παιδιά έως και 16 ετών) 12 €.

Τομείς BU,CU, DU, EU (επάνω διάζωμα) για 1 αγώνα: Κανονικό εισιτήριο 15 €, παιδικό εισιτήριο (για παιδιά έως και 16 ετών) 7 €, για ανέργους, φοιτητές, πολύτεκνους, ΑΜΕΑ εισιτήριο 10 €.

Για τον αγώνα με τον Προμηθέα Πάτρας (30.12.2022-5.00 μ.μ.)

Οι τιμές των εισιτηρίων μόνο για τον αγώνα με τον Προμηθέα Πάτρας είναι οι εξής:

Τομείς BD, DD, ED (κάτω διάζωμα) για 1 αγώνα: Κανονικό εισιτήριο 15 €, παιδικό εισιτήριο (για παιδιά έως και 16 ετών) 7 €.

Τομείς BU,CU, DU, EU (επάνω διάζωμα) για 1 αγώνα: Κανονικό εισιτήριο 10 €, παιδικό εισιτήριο (για παιδιά έως και 16 ετών) 5 €, για ανέργους, φοιτητές, πολύτεκνους, ΑΜΕΑ εισιτήριο 7 €.

Πώς θα γίνεται η διάθεση των εισιτηρίων

H διάθεση των εισιτηρίων, θα γίνεται από τα γραφεία του ΑΣΚ, αλλά και ηλεκτρονικά μέσω της ticketmaster.gr.

Σημειώνεται επίσης, ότι όλες οι θέσεις είναι ονομαστικές και αριθμημένες και η τοποθέτηση των φιλάθλων στο γήπεδο θα γίνεται αυστηρά με την ακριβή θέση που αναγράφεται στο εισιτήριό τους. Επίσης, για την πώληση των εισιτηρίων θα πρέπει να δίνεται το ονοματεπώνυμο, ο αριθμός ταυτότητας και ο ΑΜΚΑ, ενώ κατά την είσοδο στο γήπεδο, οι φίλαθλοι θα πρέπει να διαθέτουν έγγραφο ταυτοποίησης.

Ηλεκτρονικά, οι φίλαθλοι μπορούν να αγοράσουν τα εισιτήρια που επιθυμούν οποιαδήποτε στιγμή μέσω της ticketmaster.gr, επιλέγοντας τη θέση που επιθυμούν. Επίσης, το ίδιο μπορεί να γίνει και στα γραφεία του ΑΣΚ στο ισόγειο της οδού Σταμούλη 3 στο κέντρο της πόλης. Τα γραφεία θα λειτουργούν καθημερινά 9-1 το πρωί και 6-8.30 το απόγευμα και το Σάββατο 10-1 το πρωί. Λόγω του αυξημένου ενδιαφέροντος, ο Α.Σ. Καρδίτσας ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΧΩΡΙΟ παροτρύνει όλους τους φιλάθλους να προμηθευτούν έγκαιρα και μέσω της προπώλησης τα εισιτήριά τους, ώστε να αποφευχθεί η καθυστέρηση κατά την είσοδο στο γήπεδο.





Share on Facebook Share on Twitter

Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια αυτή τη στιγμή.


Ονοματεπώνυμο:
E-mail (Δεν θα δημοσιευθεί):
Σχόλιο:
Συμπληρώστε τον κωδικό:
ALUXI
Αναζήτηση
Αναζήτηση για:
Κατηγορία:
Ημερομηνία (από/εώς):



ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΕΠΙΣΤΡΟΦΗ Εκτύπωση αυτής της σελίδας
 

 


booked.net


 
Προτεινόμενα άρθρα




































 


  © 2012-2024 :: ekalampaka.gr Κορυφή της σελίδας Πολιτική Απορρήτου   ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ