facebook  youtube  twitter  instagram 28/3/2024
chicken time diner rapsodia
ekalampaka.gr

 




Προσοχή, αν δείτε αυτήν την κρεμάστρα σε δημόσια τουαλέτα ή δωμάτιο ξενοδοχείου

Δημοσιεύθηκε από: Αντώνης Βλιώρας  15/04/2017 13:18:19
Προσοχή, αν δείτε αυτήν την κρεμάστρα σε δημόσια τουαλέτα ή δωμάτιο ξενοδοχείου
Εκ πρώτης όψεως, μοιάζει με μια συνηθισμένη κρεμάστρα. Εάν όμως την παρατηρήσει κάποιος πιο προσεκτικά, θα δει ότι πρόκειται για μια καλά καμουφλαρισμένη κάμερα που καταγράφει κάθε κίνηση των ατόμων που βρίσκονται στην εμβέλειά της...

Πρόσφατα, η βρετανική αστυνομία εξέδωσε μια ανακοίνωση προτρέποντας τους πολίτες να καλέσουν άμεσα τις αρχές εάν εντοπίσουν σε χώρο όπου δεν επιτρέπεται η καταγραφή με κάμερα -όπως δημόσιες τουαλέτες ή δωμάτια ξενοδοχείου- μία κρεμάστρα όπως εκείνη της παρακάτω φωτογραφίας.

Αφορμή για την παρακάτω ανακοίνωση στάθηκε η κατακόρυφη αύξηση κρουσμάτων παράνομης καταγραφής ιδιωτικών στιγμών ατόμων ή ζευγαριών, τόσο σε τουαλέτες καφετεριών και εστιατορίων όσο και σε δωμάτια ξενοδοχείων.

Σύμφωνα με την Daily Mail, ένας παράγοντας που κάνει τη χρήση της συγκεκριμένης κάμερας τόσο διαδεδομένη, είναι σίγουρα η χαμηλή τιμή της (περίπου 23 ευρώ) αλλά και το γεγονός ότι κάποιος μπορεί να την προμηθευτεί πανεύκολα online.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι εν λόγω κρεμάστρες, στις οποίες η κάμερα είναι πρακτικά αόρατη και μπορεί να εντοπιστεί μόνο κατόπιν προσεκτικής παρατήρησης, είχαν απασχολήσει πέρυσι και την αστυνομία της Φλόριντα στις ΗΠΑ. Μάλιστα, οι πολλαπλές καταγγελίες για περιστατικά παράνομης καταγραφής είχαν οδηγήσει σε εκτενή έρευνα σε τουαλέτες επιχειρήσεων της πολιτείας, με το αντικείμενο να εντοπίζεται σε αρκετές από αυτές.

aftodioikisi.gr



Share on Facebook Share on Twitter

Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια αυτή τη στιγμή.


Ονοματεπώνυμο:
E-mail (Δεν θα δημοσιευθεί):
Σχόλιο:
Συμπληρώστε τον κωδικό:
N93L8
Αναζήτηση
Αναζήτηση για:
Κατηγορία:
Ημερομηνία (από/εώς):



ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΕΠΙΣΤΡΟΦΗ Εκτύπωση αυτής της σελίδας
 

 


booked.net


 
Προτεινόμενα άρθρα




































 


  © 2012-2024 :: ekalampaka.gr Κορυφή της σελίδας Πολιτική Απορρήτου   ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ