16/10/2021

   

Αρχική Καλαμπάκα Ελλάδα Κόσμος Αναγνώστες Αθλητικά Παράξενα Tips Web TV Επικοινωνία

 

 

  

 

 

 

 

 
Κέντρο Κοινότητας: Πρόσκληση προς τις επιχειρήσεις του Δήμου Μετεώρων για ένταξη στη δράση «Σε αναμονή»

Δημοσιεύθηκε από: Αντώνης Βλιώρας  16/09/2021 12:39:41
Η ανάγκη για κοινωνική αλληλεγγύη που είναι περισσότερο από αδιαμφισβήτητη για την εποχή μας, αποτέλεσε τη βασική ιδέα για την δημιουργία της δράσης «Σε αναμονή/On Hold»,...

η οποία βασίζει  το μοντέλο λειτουργίας της, στη μεγιστοποίηση της συμβολής των πολιτών και στην παροχή βοήθειας σε οικονομικά ασθενέστερες ομάδες μέσα από τις τέχνες (θέατρο, μουσική ,κινηματογράφος κ.ά.) αλλά και μέσα από ένα δίκτυο συνεργαζόμενων επιχειρήσεων που έχει  δημιουργήσει ανά την Ελλάδα.

Οι πολίτες μπορούν μέσα από την προπληρωμή προϊόντων/υπηρεσιών σε συνεργαζόμενες με τον φορέα επιχειρήσεις, να υποστηρίξουν ανέργους/απόρους συνανθρώπους τους. Πληρώνοντας ένα καφέ, ένα ψωμί, ένα γάλα, λίγο κρέας, φρούτα και κάθε λογής προϊόντα ή υπηρεσίες για κάποιον συνάνθρωπό μας που δεν έχει την οικονομική δυνατότητα να αποκτήσει, βοηθάμε έμπρακτα ο ένας τον άλλον. Ο ιδιοκτήτης του μαγαζιού κόβει κ κρατάει σε ένα ξεχωριστό κουτί την απόδειξη του προϊόντος σε αναμονή που έχει εισπράξει και την δίνει σε όποιον του ζητήσει το προϊόν σε αναμονή.

Προσκαλούμε τις επιχειρήσεις του Δήμου Μετεώρων να συμβάλουν στη  δημιουργία αλυσίδας αγάπης και στον Δήμο μας για τους κοινωνικά ευάλωτους συμπολίτες μας και να ενταχθούν στη δράση «Σε αναμονή».

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη δράση μπορείτε να βρείτε στην επίσημη ιστοσελίδα του Οργανισμού www.onhold.gr και στην επίσημη σελίδα στο Facebook www.facebook.com/seanamoni, όπως και να επικοινωνήσετε με την υπηρεσία μας.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
ΚΕΝΤΡΟ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΔΗΜΟΥ ΜΕΤΕΩΡΩΝ
ΗΠΕΙΡΟΥ & ΠΥΘΑΓΟΡΑ (ΙΣΟΓΕΙΟ)
ΔΕΥΤΕΡΑ - ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
ΩΡΕΣ ΚΟΙΝΟΥ 09:00 – 13:00
Τηλ: 2432078661

Το Κέντρο Κοινότητας Δήμου Μετεώρων εντάσσεται στο επιχειρησιακό πρόγραμμα «Περιφερειακό Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Θεσσαλίας 2014-2020», συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο και βασίζεται σε τρεις πυλώνες που είναι η υποδοχή, ενημέρωση και η υποστήριξη των πολιτών, η συνεργασία με υπηρεσίες και φορείς της πόλης και τέλος η παροχή υπηρεσιών που έχουν ως στόχο τη βελτίωση του βιοτικού επιπέδου  και διασφαλίζουν την κοινωνική ένταξη των πολιτών.

Ο Αντιδήμαρχος Παιδείας, Αθλητισμού και Κοινωνικής Μέριμνας
Παπανικολάου Ι. Γεώργιος
Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια αυτή τη στιγμή.


Ονοματεπώνυμο:
E-mail (Δεν θα δημοσιευθεί):
Σχόλιο:
Συμπληρώστε τον κωδικό:
9KU8H
Αναζήτηση
Αναζήτηση για:
Κατηγορία:
Ημερομηνία (από/εώς):ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ Εκτύπωση αυτής της σελίδας
 

 


 
Προτεινόμενα άρθρα

 


  © 2012-2021 :: ekalampaka.gr Κορυφή της σελίδας Πολιτική Απορρήτου   ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ