1/12/2022
  

Προπονητικό απόγευμα στη μνήμη του Θανάση Παπαστάθη

Δημοσιεύθηκε από: Αντώνης Βλιώρας  02/08/2022 23:03:14

Αρκετοί δρομείς συγκεντρωθήκαμε & φέτος στο Καστράκι, όπως κάθε Αύγουστο τα τελευταία χρόνια, για να προπονηθούμε στη μνήμη του φίλου & συναθλητή μας, Θανάση Παπαστάθη, που σαν σήμερα, 2 Αυγούστου 2018, έφυγε πρόωρα από τη ζωή.

Ενώσαμε το διασκελισμό μας με μέλη της οικογένειάς του, την κόρη του Άντζελα, τον γαμπρό του Παναγιώτη αλλά & τον μικρό εγγονό του Λέων & τρέξαμε μια διαδρομή 7 περίπου χιλιομέτρων στην περιοχή των Μετεώρων, όπου σχεδόν καθημερινά προπονούταν κι ο ίδιος ο Θανάσης όσο ζούσε.

Στο τέλος της διαδρομής, στο χώρο του ομώνυμου ξενοδοχείου, μάς υποδέχτηκαν με χαμόγελα η κ. Ντίνα μαζί με την υπόλοιπη οικογένεια Παπαστάθη, για να μάς κεράσουν φρεσκότατα & νοστιμότατα εδέσματα που είχαν προετοιμάσει με την αρχοντική κυρία Τζένη.

Η παρέα των δρομέων που συμμετείχαμε τούς ευχόμαστε ολόψυχα να ζήσουν πολλά-πολλά χρόνια για να θυμούνται τον αείμνηστο Θανάση & να τρέχουν πάντα στα Μετέωρα όπως συνήθιζε & εκείνος! Απ' τη μεριά μας, υποσχόμαστε να είμαστε όλοι εκεί & του χρόνου, για να τιμήσουμε ξανά τη μνήμη του!
Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια αυτή τη στιγμή.


Ονοματεπώνυμο:
E-mail (Δεν θα δημοσιευθεί):
Σχόλιο:
Συμπληρώστε τον κωδικό:
1NW9J
Αναζήτηση
Αναζήτηση για:
Κατηγορία:
Ημερομηνία (από/εώς):ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ Εκτύπωση αυτής της σελίδας
 

 

booked.net


 
Προτεινόμενα άρθρα

 


  © 2012-2022 :: ekalampaka.gr Κορυφή της σελίδας Πολιτική Απορρήτου   ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ