28/1/2021

   

Αρχική Καλαμπάκα Ελλάδα Κόσμος Αναγνώστες Αθλητικά Παράξενα Tips Web TV Επικοινωνία


 

 

 

 


 

 Προλογικός χαιρετισμός Προέδρου «ΜΕΤΕΩΡΩΝ ΛΙΘΟΠΟΛΙΣ» στην ανοιχτή διαδικτυακή διάλεξη του Συλλόγου με θέμα: «…υπάρχει ο Θεός»

Δημοσιεύθηκε από: Αντώνης Βλιώρας  30/11/2020 08:42:15
Φίλες και φίλοι,

Σας καλωσορίζουμε σ΄ αυτόν τον κατ΄ ανάγκην διαφορετικό τρόπο δράσης και επικοινωνίας του Συλλόγου μας, συνεπεία των ειδικών συνθηκών που μας επέβαλαν τα μέτρα προστασίας κατά του κορωνοϊού που για όλους μας αποτελεί μια δοκιμασία...

Το Δ.Σ του σύλλογός μας ανταποκρινόμενο στην ανάγκη να μην αναστείλει την δράση και επικοινωνία με τα μέλη και τους φίλους του αλλά και να τηρήσει τα μέτρα προστασίας από τον ιό που επέβαλε η πολιτεία, «εγκαινιάζει» σήμερα με την παρούσα ανοιχτή διαδικτυακή εκδήλωση το «ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΟ ΒΗΜΑ -ΜΕΤΕΩΡΩΝ ΛΙΘΟΠΟΛΙΣ» αξιοποιώντας θετικά τις δυνατότητες που μας παρέχει η τεχνολογία.

Η αλήθεια είναι ότι το εγχείρημα δεν ήταν εύκολο τόσο ως προς την απόφασή του, όσο και ως προς την υλοποίησή του καθώς πιστεύουμε στο αναντικατάστατο της δια ζώσης επικοινωνίας των ανθρώπων που δημιουργεί βιωματικά αισθήματα και συναισθήματα ωφέλημα στην ζωή και στην ανθρώπινη συλλογική επικοινωνία. Ωστόσο πρυτάνευσε η δικής σας παρότρυνση στην οποία και ανταποκριθήκαμε.

Για την υλοποίηση της ιδέας αυτής δούλεψαν φιλότιμα υποστηρίζοντάς την τεχνικά, πολλοί φίλοι – μέλη του Συλλόγου μας τους οποίους ως Διοικητικό Συμβούλιο ευχαριστούμε όλους από καρδιάς. Χωρίς την εθελοντική τους προσφορά δεν θα είχαμε αυτήν την δυνατότητα και φυσικά το σημερινό αποτέλεσμα. Ας έχουν τις ευλογίες των Οσίων Μετεωριτών Πατέρων υπό την πνευματική σκιά των οποίων ζούμε και ανασαίνουμε.

Επίσης ευχαριστούμε θερμά την σημερινή καλεσμένη στο «ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΟ ΒΗΜΑ - ΜΕΤΕΩΡΩΝ ΛΙΘΟΠΟΛΙΣ», την συγγραφέα κυρία Μαρία Μουρζά, οι παρεμβάσεις της οποίας πάντα μας συγκινούν και μας αφήνουν ένα απόσταγμα Ορθοδοξίας και ορθοπραξίας, στοιχεία τόσο αναγκαία στους χαλεπούς καιρούς που διερχόμαστε και που απαιτούν αναστοχασμό ζωής γαλουχημένο με τα νάματα της πίστης, της ιστορίας και παράδοσής μας.

Τέλος ευχαριστούμε όλους εσάς που ανταποκριθήκατε στην πρόσκληση και συμμετέχετε στην σημερινή ανοιχτή διαδικτυακή διάλεξη τόσο από την Ελλάδα, όσο και από το εξωτερικό.

Αν και έχουμε προγραμματίσει μία ακόμα τέτοιας μορφής εκδήλωση μέχρι τα Χριστούγεννα, οπότε και θα τα ξαναπούμε, το Δ.Σ. εύχεται σε όλους σας ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ και με τη βοήθεια του Θεού γρήγορη και ανώδυνη λύτρωση από την δοκιμασία που διέρχονται η κοινωνία και οι άνθρωποι!!

Γρηγόρης Γ. Καλύβας
Πρόεδρος Συλλόγου «ΜΕΤΕΩΡΩΝ ΛΙΘΟΠΟΛΙΣ»
Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια αυτή τη στιγμή.


Ονοματεπώνυμο:
E-mail (Δεν θα δημοσιευθεί):
Σχόλιο:
Συμπληρώστε τον κωδικό:
3TD2Q
Αναζήτηση
Αναζήτηση για:
Κατηγορία:
Ημερομηνία (από/εώς):ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ Εκτύπωση αυτής της σελίδας
 


 


booked.net


 
Προτεινόμενα άρθρα 

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Καλαμπάκα 

 

  © 2012-2018 :: ekalampaka.gr Κορυφή της σελίδας Πολιτική Απορρήτου   ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ