30/1/2023
  


 
Πρόγραμμα Μητροπολίτου Σταγών και Μετεώρων, κ. Θεοκλήτου

Δημοσιεύθηκε από: Αντώνης Βλιώρας  30/11/2022 09:36:44

Ο Σεβασμιώτατος  Μητροπολίτης  Σταγών και Μετεώρων κ. Θεόκλητος

Το Σάββατο 3 Δεκεμβρίου το απόγευμα, θα χοροστατήσει κατά την ακολουθία του Εσπερινού και θα κηρύξει τον θείο λόγο στην εορτάζουσα Ιερά Μονή Αγίας Βαρβάρας Ρουσάνου Μετεώρων.

Την Κυριακή 4 Δεκεμβρίου το πρωί, θα χοροστατήσει κατά την ακολουθία του Όρθρου, θα τελέσει την θεία Λειτουργία και θα κηρύξει τον θείο λόγο στην εορτάζουσα Ιερά Μονή Αγίας Βαρβάρας Ρουσάνου Μετεώρων.

Την Δευτέρα 5 και την Τρίτη 6 Δεκεμβρίου θα μεταβεί στον Πειραιά όπου, κατόπιν ευγενούς προσκλήσεως του Σεβ. Μητροπολίτου Πειραιώς κ. Σεραφείμ, θα λάβει μέρος στις λατρευτικές συνάξεις επί τη μνήμη του εν Αγίοις Πατρός ημών Νικολάου, στον ομώνυμο Ιερό Ναό.

Από την Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου έως και την Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου, θα λάβει μέρος στις εργασίες της Διαρκούς Ιεράς Συνόδου, της οποίας αποτελεί τακτικό μέλος για την τρέχουσα συνοδική περίοδο.Ο Πανοσιολογιώτατος Ιεροκήρυξ, Αρχιμανδρίτης Χρίστος Κυριαζόπουλος

Την Κυριακή 4 Δεκεμβρίου το πρωί, θα τελέσει την θεία Λειτουργία και θα κηρύξει τον θείο λόγο στον Ιερό Ναό Αγίου Αθανασίου Αύρας.

Την Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου το απόγευμα, θα προστεί της ακολουθίας του Εσπερινού και θα κηρύξει τον θείο λόγο στον εορτάζοντα Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Βασιλικής.

Την Τρίτη 6 Δεκεμβρίου το πρωί, θα τελέσει την θεία Λειτουργία και θα κληρύξει τον θείο λόγο στον Ιερό Ναό Αγίων Πέτρου και Παύλου Αγιοφύλλου.Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια αυτή τη στιγμή.


Ονοματεπώνυμο:
E-mail (Δεν θα δημοσιευθεί):
Σχόλιο:
Συμπληρώστε τον κωδικό:
M8HJU
Αναζήτηση
Αναζήτηση για:
Κατηγορία:
Ημερομηνία (από/εώς):ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ Εκτύπωση αυτής της σελίδας
 

 


 
Προτεινόμενα άρθρα


 


  © 2012-2023 :: ekalampaka.gr Κορυφή της σελίδας Πολιτική Απορρήτου   ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ