facebook  youtube  twitter  instagram 29/3/2024
chicken time diner rapsodia
ekalampaka.gr

 




Πρόγραμμα Μητροπολίτου Σταγών και Μετεώρων, κ. Θεοκλήτου [21-28/10]

Δημοσιεύθηκε από: Αντώνης Βλιώρας  19/10/2022 12:26:23
Πρόγραμμα Μητροπολίτου Σταγών και Μετεώρων, κ. Θεοκλήτου [21-28/10]

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης  Σταγών και Μετεώρων κ. Θεόκλητος

Την Παρασκευή 21 Οκτωβρίου στις 11 π.μ., θα τελέσει την ορκωμοσία των πρωτοετών Σπουδαστών της Σχολής Μονίμων Υπαξιωματικών Τρικάλων.

Την Κυριακή 23 Οκτωβρίου το πρωί, θα χοροστατήσει κατά την ακολουθία του Όρθρου, θα τελέσει την θεία Λειτουργία και θα κηρύξει τον θείο λόγο στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Βησσαρίωνος Καλαμπάκας. Μετά την απόλυση της θείας Λειτουργίας, θα τελέσει επιμνημόσυνη δέηση υπέρ αναπαύσεως των αναιρεθέντων υπό των Γερμανών, κατά την πυρπόληση της Καλαμπάκας το έτος 1943 και θα προστεί της επίσημης Δοξολογίας για την απελευθέρωση της πόλης κατά το έτος 1944.

Την Τρίτη 25 και την Τετάρτη 26 Οκτωβρίου, κατόπιν ευγενούς προσκλήσεως του Σεβ. Μητροπολίτου Ιωαννίνων κ. Μαξίμου, θα μεταβεί στα Ιωάννινα, όπου θα λάβει μέρος στις λατρευτικές συνάξεις επί τη μνήμη της ανακομιδής των λειψάνων του Αγίου Νεομάρτυρος Γεωργίου του εν Ιωαννίνοις.

Την Παρασκευή 28 Οκτωβρίου το πρωί, θα χοροστατήσει κατά την ακολουθία του Όρθρου, θα τελέσει την θεία Λειτουργία και θα κηρύξει τον θείο λόγο στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Βησσαρίωνος Καλαμπάκας. Μετά την απόλυση της θείας Λειτουργίας, θα προστεί της επίσημης Δοξολογίας επί τη εθνική επετείω του ΟΧΙ του 1940.



Ο Πανοσιολογιώτατος Ιεροκήρυξ, Αρχιμανδρίτης Χρίστος Κυριαζόπουλος

Tην Κυριακή 23 Οκτωβρίου το πρωί θα τελέσει την θεία Λειτουργία και θα κηρύξει τον θείο λόγο στην Ιερά Μονή Αγίου Στεφάνου Μετεώρων.

Την Τετάρτη 26 Οκτωβρίου το πρωί, θα τελέσει την θεία Λειτουργία και θα κηρύξει τον θείο λόγο στον εορτάζοντα Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου του χωριού Αγίου Δημητρίου.

Την Παρασκευή 28 Οκτωβρίου το πρωί, θα τελέσει την θεία Λειτουργία και θα κηρύξει τον θείο λόγο στον Ιερό Ναό Οσίων Μετεωριτών Πατέρων Καλαμπάκας.


Share on Facebook Share on Twitter

Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια αυτή τη στιγμή.


Ονοματεπώνυμο:
E-mail (Δεν θα δημοσιευθεί):
Σχόλιο:
Συμπληρώστε τον κωδικό:
M8337
Αναζήτηση
Αναζήτηση για:
Κατηγορία:
Ημερομηνία (από/εώς):



ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΕΠΙΣΤΡΟΦΗ Εκτύπωση αυτής της σελίδας
 

 


booked.net


 
Προτεινόμενα άρθρα




































 


  © 2012-2024 :: ekalampaka.gr Κορυφή της σελίδας Πολιτική Απορρήτου   ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ