facebook  youtube  twitter  instagram 20/4/2024
chicken time diner rapsodia
ekalampaka.gr


 



Πρόγραμμα Μητροπολίτου Σταγών και Μετεώρων (14-19/8)

Δημοσιεύθηκε από: Αντώνης Βλιώρας  12/08/2020 12:47:27
Πρόγραμμα Μητροπολίτου Σταγών και Μετεώρων (14-19/8)

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Σταγών και Μετεώρων κ. Θεόκλητος

• Την Παρασκευή 14 Αυγούστου, το πρωί, θα τελέσει την θεία Λειτουργία και θα κηρύξει τον θείο λόγο στην εορτάζουσα Ιερά Μονή Κοιμήσεως της Θεοτόκου Σταγιάδων...

• Το απόγευμα στις 7 μ.μ., θα χοροστατήσει κατά την ακολουθία του Εσπερινού στην εορτάζουσα Ιερά Μονή Κοιμήσεως της Θεοτόκου Βυτουμά.

• Το Σάββατο 15 Αυγούστου, εορτή της Κοιμήσεως της Υπεραγίας Δεσποίνης ημών Θεοτόκου, θα χοροστατήσει κατά τον Όρθρο της εορτής, θα τελέσει τη θεία Λειτουργία και θα κηρύξει τον θείο λόγο στον εορτάζοντα Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου Καλαμπάκας. Κατά τη διάρκεια της θείας Λειτουργίας θα τελέσει την εις Διάκονον Χειροτονία του μοναχού Διονυσίου Μητσάκη.

• Την Κυριακή 16 Αυγούστου, το πρωί, θα χοροστατήσει κατά τον Όρθρο, θα τελέσει τη θεία Λειτουργία και θα κηρύξει το θείο λόγο στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου Αμπελοχωρίου.

• Την Δευτέρα 17 Αυγούστου, στις 7.30 μ.μ., θα υποδεχθεί και θα ενθρονίσει αντίγραφο της ιεράς Εικόνος της Παναγίας της Ιεροσολυμίτισσας στον Ιερό Ναό Αγίου Χαραλάμπους Ξηροκάμπου. Εν συνεχεία, θα τελέσει την Ιερά Παράκληση προς την Υπεραγία Θεοτόκο ενώπιον της ιεράς Εικόνος.

• Την Τρίτη 18 Αυγούστου, στις 6 μ.μ., θα τελέσει την ακολουθία του Εσπερινού και την εις Μεγαλόσχημον Κουρά του μοναχού Ραφαήλ Ντάλλα στην Ιερά Μονή Αγίου Νικολάου Σιαμάδων.

EΝΗΜΕΡΩΣΗ

Κατόπιν των νέων προληπτικών μέτρων του Υπουργείου Υγείας, για την προφύλαξη από την εξάπλωση του ιού COVID-19, που περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, την υποχρεωτική επιβολή της μάσκας προστασίας εντός των Ιερών Ναών, παρακαλούμε το Χριστεπώνυμο Πλήρωμα της Ιεράς Μητροπόλεώς μας, όπως εφαρμόσει το ως άνω μέτρο και χρησιμοποιεί απαραιτήτως τη μάσκα προφυλάξεως εντός των Ιερών Ναών, όπως και στους αυλείους χώρους εν ώρα ακολουθιών, και τηρούνται οι μεταξύ των πιστών αποστάσεις.



Share on Facebook Share on Twitter

Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια αυτή τη στιγμή.


Ονοματεπώνυμο:
E-mail (Δεν θα δημοσιευθεί):
Σχόλιο:
Συμπληρώστε τον κωδικό:
J71G6
Αναζήτηση
Αναζήτηση για:
Κατηγορία:
Ημερομηνία (από/εώς):



ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΕΠΙΣΤΡΟΦΗ Εκτύπωση αυτής της σελίδας
 

 
booked.net


 
Προτεινόμενα άρθρα










































 


  © 2012-2024 :: ekalampaka.gr Κορυφή της σελίδας Πολιτική Απορρήτου   ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ