facebook  youtube  twitter  instagram 20/4/2024
chicken time diner rapsodia
ekalampaka.gr


 



[UPD] Στις φυλακές της Τρίπολης θα οδηγηθεί ο Δημήτρης Λιγνάδης

Δημοσιεύθηκε από: Αντώνης Βλιώρας  26/02/2021 10:20:47
[UPD] Στις φυλακές της Τρίπολης θα οδηγηθεί ο Δημήτρης Λιγνάδης
ΝΕΟΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Στο Κατάστημα Κράτησης Τρίπολης θα κρατηθεί ο Δημήτρης Λιγνάδης που κρίθηκε προφυλακιστέος για δύο πράξεις βιασμού...

Ο καλλιτέχνης οδηγείται στο κατάστημα κράτησης το οποίο διαθέτει ειδική πτέρυγα για περιπτώσεις κατηγορουμένων σχετικά με αδικήματα κατά της γεννετήσιας αξιοπρέπειας.

ΑΠΕ-ΜΠΕ


ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ

Έπειτα από πολύωρη διάσκεψη ανακρίτριας και εισαγγελέα, εξέταση 3 μαρτύρων, αλλά και ένα τετ α τετ του εισαγγελέα με τον Δημήτρη Λιγνάδη, οι δικαστικοί λειτουργοί έκριναν ότι ο Δημήτρης Λιγνάδης πρέπει να οδηγηθεί στις φυλακές.

Η απολογία του γνωστού σκηνοθέτη και ηθοποιού διήρκησε 5 ώρες κατά την διάρκεια των οποίων προσπάθησε να πείσει τις αρχές ότι δεν έχει καμία σχέση με τους βιασμούς των δύο ανδρών, οι οποίοι κατέθεσαν σε βάρος του μηνύσεις πριν από λίγες ημέρες. Στο 27σελιδο απολογητικό του υπόμνημα μάλιστα, το οποίο είχε καταθέσει νωρίτερα στην ανακρίτρια, έκανε λόγο για μια προσπάθεια σκευωρίας που στήθηκε σε βάρος του με στόχο την ηθική του εξόντωση.

Αμέσως μετά, η ανακρίτρια κάλεσε τους μάρτυρες που είχε προτείνει για την υπεράσπιση του, και ειδικότερα την ηθοποιό Ελένη Κούρκουλα, τον επιχειρηματία  Διονύση Παναγιωτάκη και τον αδελφό του κατηγορουμένου. Οι δύο πρώτοι κλήθηκαν προκειμένου να ενισχύσουν το άλλοθι του ότι τον Αύγουστο του 2015 που κατηγορείται για τον έναν από τους δύο βιασμούς, εκείνος έκανε διακοπές στην Ιθάκη.

Την ίδια ώρα δυο άλλοι προτεινόμενοι μάρτυρες οι Ιωάννης Παναγόπουλος, βοηθός σκηνοθέτη και Αγησίλαος Μικελάτος, ηθοποιός διαχώριζαν τη θέση τους αναφέροντας σε κοινή ανακοίνωση τους πως δεν γνωρίζουν «τίποτε σχετικά με την ουσία της υπόθεσης».

Λίγο μετά τις 2:00 τα ξημερώματα, ο Δημήτρης Λιγνάδης επέστρεψε στη ΓΑΔΑ για να διανυκτερεύσει και να μεταχθεί σήμερα, Παρασκευή, στο σωφρονιστικό ίδρυμα που θα κρατηθεί προσωρινά, ύστερα από τη σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα. Πιθανότατα, ο ηθοποιός - σκηνοθέτης θα οδηγηθεί στις φυλακές Τρικάλων.

Ο κατηγορούμενος κρίθηκε προφυλακιστέος με σύμφωνη γνώμη ανακρίτριας και εισαγγελέα, για λόγους πρόληψης τέλεσης νέων αδικημάτων εκ μέρους του.

ethnos.gr



Share on Facebook Share on Twitter

Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια αυτή τη στιγμή.


Ονοματεπώνυμο:
E-mail (Δεν θα δημοσιευθεί):
Σχόλιο:
Συμπληρώστε τον κωδικό:
RDMPA
Αναζήτηση
Αναζήτηση για:
Κατηγορία:
Ημερομηνία (από/εώς):



ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΕΠΙΣΤΡΟΦΗ Εκτύπωση αυτής της σελίδας
 

 
booked.net


 
Προτεινόμενα άρθρα










































 


  © 2012-2024 :: ekalampaka.gr Κορυφή της σελίδας Πολιτική Απορρήτου   ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ