facebook  youtube  twitter  instagram 20/4/2024
chicken time diner rapsodia
ekalampaka.gr


 



Προαναγγελία Μητσοτάκη για δεύτερες κάλπες το ταχύτερο

Δημοσιεύθηκε από: Αντώνης Βλιώρας  21/05/2023 22:36:03
Προαναγγελία Μητσοτάκη για δεύτερες κάλπες το ταχύτερο

Δεσμεύθηκε να ακολουθήσει όλες τις διαδικασίες που προβλέπει το Σύνταγμα και εξαπέλυσε πυρά για το σύστημα της απλής αναλογικής.

«Η ΝΔ έχει την έγκριση των πολιτών να κυβερνήσει αυτοδύναμη και δυνατή», τόνισε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στις δηλώσεις του μετά τη μεγάλη εκλογική νίκη στις βουλευτικές εκλογές, προαναγγέλλοντας δεύτερες εκλογές το ταχύτερο δυνατό.

Κάνοντας λόγο για «πολιτικό σεισμός», ο κ. Μητσοτάκης δήλωσε χαρακτηριστικά ότι «μας καλεί όλους να επιταχύνουμε τη διαδικασία για οριστική κυβερνητική λύση στον τόπο».

Δεσμεύθηκε να ακολουθήσει όλες τις διαδικασίες που προβλέπει το Σύνταγμα και εξαπέλυσε πυρά για το σύστημα της απλής αναλογικής, επιμένοντας ότι η χώρα χρειάζεται μια ισχυρή κυβέρνηση «που να πιστεύει αλλά και να μπορεί να υλοποιήσει τις απαραίτητες μεταρρυθμίσεις».

Ο κ. Μητσοτάκης πρόσθεσε πως σήμερα κλείνει ένας κύκλος και ανοίγει ένας καινούργιος, τονίζοντας πως η ΝΔ θα τον διανύσει μαζί με τον λαό, «με οδηγό την αλήθεια και την ειλικρινή διάθεση για αυτοκριτική, χωρίς αλαζονεία και έπαρση, που προσωπικά δεν πρόκειται να ανεχτώ», όπως διεμήνυσε χαρακτηριστικά.

in.gr


Share on Facebook Share on Twitter

Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια αυτή τη στιγμή.


Ονοματεπώνυμο:
E-mail (Δεν θα δημοσιευθεί):
Σχόλιο:
Συμπληρώστε τον κωδικό:
MXHJU
Αναζήτηση
Αναζήτηση για:
Κατηγορία:
Ημερομηνία (από/εώς):



ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΕΠΙΣΤΡΟΦΗ Εκτύπωση αυτής της σελίδας
 

 
booked.net


 
Προτεινόμενα άρθρα








































 


  © 2012-2024 :: ekalampaka.gr Κορυφή της σελίδας Πολιτική Απορρήτου   ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ