18/1/2021

   

Αρχική Καλαμπάκα Ελλάδα Κόσμος Αναγνώστες Αθλητικά Παράξενα Tips Web TV Επικοινωνία 

 

 

 


 

 Πραγματοποιήθηκε η πρώτη φάση του εργαστηρίου Ξυλογλυπτικής

Δημοσιεύθηκε από: Αντώνης Βλιώρας  29/06/2020 13:20:29
Το πρωί της Δευτέρας 29 Ιουνίου 2020, πραγματοποιήθηκε η πρώτη φάση του εργαστηρίου Ξυλογλυπτικής που γίνεται σε συνεργασία με τη Ξυλογλυπτική Σχολή Καλαμπάκας...

Το εργαστήριο ξεκίνησε με το σχεδιασμό και τη μορφοποίηση ενός αντικειμένου, συγκεκριμένα ενός ψαριού, με ελεύθερο χέρι. Τα παιδιά έμαθαν για τη τεχνική του σχεδίου και στη συνέχεια, με τη καθοδήγηση του εκπαιδευτή, αξιοποίησαν τις ιδέες τους, συνδύασαν σχέδια και χρώματα και αποτύπωσαν στο χαρτί τη μορφή που εμπνεύστηκαν.

Σκοπός του εργαστηρίου ήταν να προσφέρει στα παιδιά ερεθίσματα που θα διεγείρουν τη φαντασία τους και τη δημιουργικότητά τους.

Ευχαριστούμε πολύ τον Διευθυντή της Ξυλογλυπτικής Σχολής κ. Σωτήριο Ζαμπούρα για τη θετική ανταπόκριση, καθώς και τον κ. Κοτσίρα Αναστάσιο, απόφοιτο της Σχολής Καλών Τεχνών για την υλοποίηση του εργαστηρίου.

Την Τετάρτη 1 Ιουλίου 2020 στις 11:00 π.μ., θα πραγματοποιηθεί η δεύτερη φάση του εργαστηρίου, που είναι η μεταφορά του σχεδίου που έχει ήδη γίνει στο ξύλο.

Σας περιμένουμε να γνωρίσουμε από κοντά την όμορφη αυτή μορφή τέχνης! Πώς ένα κομμάτι ξύλο μεταμορφώνεται σε κάτι μοναδικό!

Βιβλιοθήκη Καλαμπάκας
Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια αυτή τη στιγμή.


Ονοματεπώνυμο:
E-mail (Δεν θα δημοσιευθεί):
Σχόλιο:
Συμπληρώστε τον κωδικό:
NYIKV
Αναζήτηση
Αναζήτηση για:
Κατηγορία:
Ημερομηνία (από/εώς):ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ Εκτύπωση αυτής της σελίδας
 


 


booked.net


 
Προτεινόμενα άρθρα
 

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Καλαμπάκα 

 

  © 2012-2018 :: ekalampaka.gr Κορυφή της σελίδας Πολιτική Απορρήτου   ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ